Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 7.121
- 1.976
- 2.248
gardi mi verratti mi ? ikiside italyan yahu ne ingiliziBu nasıl bir İngilizce yav
not : ohaa ben okumayi unutmusum ingilizceyi ingiliz olarak okudum eki gormedim sondaki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gardi mi verratti mi ? ikiside italyan yahu ne ingiliziBu nasıl bir İngilizce yav
Düşünsen almazsın zaten şu rakamlara.Beyler Diagne denen mala 2.25 senelikten 4 senelik maaş verdik yetmedi 13 milyon bonservis verdik. Aldığımız katkı 1 milyon geri kalan 20 milyon girdi.
Ramosa 2 senelik 15 milyon bağlanır be arkadaş. Defanstaki çocuklar bir şeyler kapsa yeter. Ujfa bile Semih çöpünü ne halde gösterdi. Ben düşünmeden alırım Ramosu Allah'tan Erden Başkan da benim kafada.
3 sponsordan daha 11 Milyon Euro doğru ise müthiş haber.
Yaklaşık 33-35 arasına çıkılmış olacak sanırım bu durumda.
Üzerine seneye forma tedarik sponsoru geliri de gelecek.
Maaş bütçesini nerede ise kendi kendine döndürebiliriz demek oluyor bu.
Tete çok iş yapar çok Can yakar
Peki not aliyorumKıvırcık olmuyorsa beyaz saçlı Arjantinli'de olur ama yeter ki oraya 30 yaş ve üstü yıldız vs. adam alınmasın.
Yavaş biraz hocamIcardi ile 4 sene üst üste sampiyon olursak ve bir avrupa sampiyonlugu yasarsak, Icardi efsanelikte Hagiyi gecer Okan burukda Fatih Terimi.
Bak ben bile etkilendim10 istesin verelim Ramos bu Mert Ramossssssssss
Messi Icardi davası neymişBu ramos un Messi icardi davasında Messi nın yanında yer aldığını ve icardi ile hiç anlaşamadıklarını temenni ediyorum...
9100 post geciktik diye mi bu tavır?
Bunu yazdim cünkü Okan futbolcu olarak 6 Sampiyonluk yasadi arti Uefa Kupasini Kazandi.Yavaş biraz hocam
Keşke ben de o kadar geciksem9100 post geciktik diye mi bu tavır?
Bizim forum hep bi farkli olma cabasinda cunku diger taraftar forumlarinda yada sayfalarinda ne isteniyorsa onun tersini isterler.Cok vizyonluymus onlar yaniVay anasini bizim taraftar Verratti’yi istemiyor.
Su an premier league’de 20 takimin 18inde ilk 11 baslar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şöle düşünün Ramos yerine orta sahaya 10 Milyon Euro daha fazla kaynak ayırıp
Fofana
Gravenberch
ikilisinden biri mi? Yoksa son kontratını alacak olan Mart'ta 38 olacak Ramos mu?
Bu ikisi 24, 21 yaşında. Aldığımız fiyat ne olursa en az o fiyata 2 sene içinde satışı olur.
Erden Timur'u harcayacağız böyle yaparakMaliyet işlerini dusunmuyorum ben artik rts. Yarı tanrı Erden timur hallediyor o isleri. Icardiye 3 yıl icin 18M verecez. Zahaya 13 verecez. Hesapliyorlardir kendisine guvenim tam. Ramosu da uygun gormuslerse gerekli sponsorlar ayarlanmistir diger transferler gibi.
Relax olalım