Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramosu forum istemiyorsa muhtemelen tarihte yaptığımız en iyi transferlerden biri olacaktır şaşmaz.
İcardi mi Bellotti mi başlığında bunu gördük.
Adamın vereceği performansla ne alakası var konunun. Gelirse elbette performans verecektir. İstemeyenlerin yüzde 90'ı maliyetinden dolayı istemiyor ki ortada bayağı elle tutulur sebepler de var, 50 sefer yazıldı zaten...

Erden timur dedi ki stoper ve orta saha alacağız hatta stoper için kaliteli ve takıma ciddi güç katacak bir takviye olacak gibisinden bişey dedi, 8 numara içinde yine önümüzdeki hafta göreceksiniz tarzında bir cümle kurdu.
Kaliteli ve takıma ciddi güç katacağı da orta saha için dedi. Stoper için değerli bir hamle yapacağız dedi ama ne açıdan değerli mesela Bella-Kotchap'ı(alt ligde oynamak istemiyor) satın alma ile kiralayıp seneye direk Nelsson'un yeri için hazırlayabiliriz gelecek için değerli olur. Nelsson 20 üstüne gider 2 yılda Ramos için bizden 8-9 milyon çıkar hem isim hem maddi olarak değerli olabilir. Ozan Kabak falan olur yerli sınırı için değerli olur gibi.

Nelsson ve abdülkerim city,bayern,real,barca hücumcularıyla başedemezler onları durdurmak için ramos gibi bir ustaya oraları yalamış yutmuş birine ihtiyaç var.Yaşlı oyuncuya bende karşıyım ama böyle adamlar büyük hedefleri olan bizim gibi bir kulübe gerekli hele de bu dönem için çok gerekli.

Abi parasını verdikten sonra bütün oyuncular aradığın adam olur zaten. :D
Ramos a baya para verdiğimiz konuşuluyor
Screenshot_20230823_152254_Chrome.webp

Nelsson'un hayalinde EPL var, oradan bir takim 20M € verecekse gidebilir. Yerine gecici cozum olarak Ramos'u aliriz.

Pepe daha top oynuyor mu. Yoksa hazır Ramos almışken Pepe'yi de alalım, transfer fetişçiler iyice sevinsinler

Ramos, Taliska falan gelirse olası başarısızlıkta bütçeyi denklestiremeyiz. Biz PSG,City değiliz. Herşeyden fazla fazla olmasına gerek yok.

Senelik 7.5 milyon euro deniliyor sponsor falan kafayı yemiş olmamız lazım. Muhtemelen kulübe 4 falan yaslanacak. 4 milyon euro maaş verebilecek lüksümüz kalmadı.
Sponsorları ikna edelim(ana sponsorlar erden timur ile murat başkan zaten) 7 milyonu transfer bütçesinin içine koyup kaliteli bir 8 alsınlar.

Kupaya dönüştüremeyeceğin başarıyı ben geri dönüşü zor gelir olarak görüyorum. Evet ş.ligine ayak bastığımızda 2 puan alıp elendiğinde bile 35 m euroyu göreceğiz muhtemelen de.
çeyrek final yaptığın durumda 55 milyon euro civarında bir gelir geliyor. Bunun 45'ini maaş diye dağıttığında sadece senelik başarı sahibi oluyorsun. 10 milyon kar kalıyor sana.(bunun da en az yarısını prim olarak dağıtırız çeyrek final yapın 2milyon euro şeklinde ödüllerimiz olacaktır) Bu maliyette bir takım kuruluyorsa UEFA kupası şampiyonluğu gelmeli ki yine hem 45-50 milyon euro civarında bir para sahibi olalım + olarak direkt ş.ligine giriş bileti ve kupayı bu sefer doğru zamanda doğru adamlarla gelire dönüştürebilelim.

Yoksa sürdürülebilir bir sistem değil yaptığımız şeyler. 30 yaşındaki kaliteli adamlara bir şey demiyorum daha önlerinde en kötü 5 senesi var ki bazıları bu seviyede istikrarla oynar zaten.
Yıllarca oyuncu çıkaran portonun son yıllarda düştüğü duruma düşmeyelim. 37 yaşındaki adamlarla onları kovarak gönderen takımlara kafa tutamazsın.

Nelsson'un hayalinde EPL var, oradan bir takim 20M € verecekse gidebilir. Yerine gecici cozum olarak Ramos'u aliriz.
Nelsson'un hayalinde EPL olduğunu sanmıyorum. Adam röportajında soğuk ülkeleri sevmediğini, Türkiye'yi seçmesinin bir sebebi olarak da buranın iklimini sebep göstermişti. İspanya'yı istiyordu mesela. Kendi oynadığı maçlar dışında futbol izleyicisi olmadığını da okumuştum.

Ha gider mi gider ama hayali olduğunu sanmıyorum.

Nelsson'un hayalinde EPL olduğunu sanmıyorum. Adam röportajında soğuk ülkeleri sevmediğini, Türkiye'yi seçmesinin bir sebebi olarak da buranın iklimini sebep göstermişti. İspanya'yı istiyordu mesela. Kendi oynadığı maçlar dışında futbol izleyicisi olmadığını da okumuştum.

Ha gider mi gider ama hayali olduğunu sanmıyorum.
Ulkeden ziyade o ligde oynamak istedigini soyluyorlardi. Belki Ispanya'dan talibi varsa orayi ilkimden dolayi istemesini anlarim da suan bir Ispanyol ekibi bizim istedigimiz parayi vermez gibi duruyor. Ust siralari zorlayan ekiplerden de talibi cikmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt