- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.464
- 1.538
Nelsson ve Abdülkerim varken stopere gerek yok.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın vereceği performansla ne alakası var konunun. Gelirse elbette performans verecektir. İstemeyenlerin yüzde 90'ı maliyetinden dolayı istemiyor ki ortada bayağı elle tutulur sebepler de var, 50 sefer yazıldı zaten...Ramosu forum istemiyorsa muhtemelen tarihte yaptığımız en iyi transferlerden biri olacaktır şaşmaz.
İcardi mi Bellotti mi başlığında bunu gördük.
Evet, akşam oynayabiliyor.rdaslar tete nen lisansi ciktimi?
Kaliteli ve takıma ciddi güç katacağı da orta saha için dedi. Stoper için değerli bir hamle yapacağız dedi ama ne açıdan değerli mesela Bella-Kotchap'ı(alt ligde oynamak istemiyor) satın alma ile kiralayıp seneye direk Nelsson'un yeri için hazırlayabiliriz gelecek için değerli olur. Nelsson 20 üstüne gider 2 yılda Ramos için bizden 8-9 milyon çıkar hem isim hem maddi olarak değerli olabilir. Ozan Kabak falan olur yerli sınırı için değerli olur gibi.Erden timur dedi ki stoper ve orta saha alacağız hatta stoper için kaliteli ve takıma ciddi güç katacak bir takviye olacak gibisinden bişey dedi, 8 numara içinde yine önümüzdeki hafta göreceksiniz tarzında bir cümle kurdu.
Cikti cikti aksam oynarrdaslar tete nen lisansi ciktimi?
rdaslar tete nen lisansi ciktimi?
Ramos a baya para verdiğimiz konuşuluyorAbi parasını verdikten sonra bütün oyuncular aradığın adam olur zaten.![]()
Nelsson'un hayalinde EPL olduğunu sanmıyorum. Adam röportajında soğuk ülkeleri sevmediğini, Türkiye'yi seçmesinin bir sebebi olarak da buranın iklimini sebep göstermişti. İspanya'yı istiyordu mesela. Kendi oynadığı maçlar dışında futbol izleyicisi olmadığını da okumuştum.Nelsson'un hayalinde EPL var, oradan bir takim 20M € verecekse gidebilir. Yerine gecici cozum olarak Ramos'u aliriz.
Taliscayı kulübümüzde görmeyi ister misin üstat.Yuzarsif
Nelsondan gelecek paranın 4 de 3 ü ile geçici çözüm ha adminimNelsson'un hayalinde EPL var, oradan bir takim 20M € verecekse gidebilir. Yerine gecici cozum olarak Ramos'u aliriz.
Ulkeden ziyade o ligde oynamak istedigini soyluyorlardi. Belki Ispanya'dan talibi varsa orayi ilkimden dolayi istemesini anlarim da suan bir Ispanyol ekibi bizim istedigimiz parayi vermez gibi duruyor. Ust siralari zorlayan ekiplerden de talibi cikmaz gibi.Nelsson'un hayalinde EPL olduğunu sanmıyorum. Adam röportajında soğuk ülkeleri sevmediğini, Türkiye'yi seçmesinin bir sebebi olarak da buranın iklimini sebep göstermişti. İspanya'yı istiyordu mesela. Kendi oynadığı maçlar dışında futbol izleyicisi olmadığını da okumuştum.
Ha gider mi gider ama hayali olduğunu sanmıyorum.