Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha dün yasadigimiz sacmaligin lig verziyonu da önümüzde

Alper hocam canımız yanıyor. Kulübü iş bilmezler yönetiyor takımı iş bilmezler yönetiyor. ' sene şampiyon olup nasıl bu duruma düşer takım.

Vallah sizi bilmiyorum da son 2 gun heyecan/stres derken bugun bana bir rahatlama geldi cunku artik umrunda degil transferler. Ha olursa 13 Eylul'e kadar 1 oyuncu anca alirlar o da cok fark eder mi bilemem. O yuzden kafaniza takmayin hic gerek yok bosuna stres olursunuz. Bu yoneticilerle bu kadar iste daha fazlasini beklemeyin.

gectigimiz sezon 40 gol katkısı veren kerem ve zaha yi gonderip yerlerine topcu almamagi iyi niyetle degerlendirebilmek mümkün degil

okan bugün idman öncesi basin mensublarina deklarasyonda bulunsa da sebebini ogrensek tüm bu sacmaliklarin

Vallah sizi bilmiyorum da son 2 gun heyecan/stres derken bugun bana bir rahatlama geldi cunku artik umrunda degil transferler. Ha olursa 13 Eylul'e kadar 1 oyuncu anca alirlar o da cok fark eder mi bilemem. O yuzden kafaniza takmayin hic gerek yok bosuna stres olursunuz. Bu yoneticilerle bu kadar iste daha fazlasini beklemeyin.
Bunlar gidene kadar acı çekeceğiz çok yazık.

gectigimiz sezon 40 gol katkısı veren kerem ve zaha yi gonderip yerlerine topcu almamagi iyi niyetle degerlendirebilmek mümkün degil

okan bugün idman öncesi basin mensublarina deklarasyonda bulunsa da sebebini ogrensek tüm bu sacmaliklarin
Oyunculara oyuncu değil deyip sonra böyle denilmesi de 🙂

Okanın istediği aldırdığı ve 1 sene içerisinde gönderdiği oyuncular aynı kişiler başımızda hoca yok.

sorun su ki suan da 2 forvet oynamak zorundasın ve hala ortasaha yok. Ustune bir de kanat yok.

Iyi bir defansif orta saha alsak cok iyi olurdu.

suan mecburen torreira nin yaninda sara, mertens, kerem ve berkan rotasonyu yapacak.

Bence lig icin yerterli bir kadro. YB icin de yeterliydi, ama elimizdeki hocayla yeterli olmaz bu kadro.

Uefadaki kuramız yönetimin şansı da olabilir şanssızlığı da, bu beceriksiz kadro yönetimiyle rahatça gruptan çıkarız kendilerini kurtarırlar, ama bu kuraya rağmen Avrupa’da kötü sonuçlar gelirse yönetim saklanacak yer arar, ligi saymıyorum lig de zaten 2 maç var ocak ayına kadar

bunun da yalamaktan dili mayasıl olacak...

hee o yüzden osimhen geldi tsubasalık yapacak diye bakalım bizde öyle mi .

dün hepsi "hatalılar ama...." "avrupada sıkıntı olablir ama...." diye cümleler kurdu . trasnferle uğraşacaklarına muhabilrere çok ezmeyin mamasını vermişler.

Kıymetli Kurucumuz Ali Sami Yen'in koltuğunu hiçbir Galatasaray düşmanı işgal edemez
Gereğini yapıp istifa edeceksiniz
Ya da sizi taraftar zorla gönderecek
Bu artık tercih olmaktan çıktı

noldu BCT ??? Rabiot barça'Ya gitti mi - tuttu mu balon haberin ....

Hani ufakta olsa kanat, stoper ve orta saha transferi için bir umut var mı deseniz var derim. Sonuçta biz Avrupa'da yok iken İcardi getirmiş bir takımız.

Ama sonra o zaman işlerin başında ET olduğu geliyor aklıma.

Şimdi ise jelert ile poz vermek için gecenin köründe eşiyle yanına giden dursun; benim çok kanat oyuncum var, kadro yeterli ya da orta saha alsak 12 kişiyle mi oynayacağız diyen okan; size osimheni aldık daha ne istiyorsunuz diyen hatipoğlu var.

Bunları görünce o umut ışığı hemen sönüyor.

13 üne kadar transfer yapmaz bunlar.

Hadi sağlam oyuncu alamadınız Beşiktaşın yaptığı gibi 2 tane kiralık da mı bulamadınız, Dursun Özbek 2015 i resmen tekrar yaşıyoruz

Takımda orta saha ve kanat rotasyonu diye bir şey yok zaha ve sergioya neredeyse tüm alacaklarını verip yolluyoruz yemin ediyorum ali koç böyle hamleler yapmaz ya

1725521381386.webp

Kadroda kalan futbolcular

Yabancı

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez (sakat dönüş belirsiz)
Jacobs
Torreira
Sara
Ziyech (belirsiz, motivasyonu düşük kalırsa da)
Yusuf (belirsiz)
Mertens
Icardi (sakat 1.5 ay yok)
Osimhen
Batshuayi

10 gün sonra maçlar başlıyor 2 kulvarda.

Yeni transfer olan Jacobs, Sara, Jelert dahil takımla uyumlu yabancı yok. 15 gün sonra derbi var deplasmanda en büyük rakibimizle. Osimhen 5 aydır topa değmemiş.

Ve takımın bayrak adamını son gün satmışsın en çok gol atan yerli oyuncunu.

Acun ve Ali Koç gelse ayıp olur bu kadarı da anlaşılır der bir kaçını göndermezdi.

YAZIKLAR OLSUN. İS-Tİ-FA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt