Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Jakobs'u kendi pozisyonunda kullanmak gerek. Abdülkerim de artik bir zahmet kendine bi ceki düzen versin yoksa devre arasi kendini anadolu takiminda bulabilir. Yeter artik kac aydir formsuzluk.

Abülkerimden artık cacık olmaz 3lünün kenarına koyarsak arkasını maden yaparlar bir ihtimal Nelsonun yerine orta stoper olarak oynayabilir. Berkanın da ayak kalitesi Jakobsdan daha iyidir Young Boys maçında 3-5-2 kanadı olabileceğine dair çok iyi görüntüler verdi.

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
bu nasıl mantık yaw

barış bugün gitse lewandowski gelse yerine pozitif mi yazacaksın?

takım birçok mevkide zayıfladı

Cenk Ergün olsa demez bunu heralde. Bu liste guzel de;
Sol bek yedegi yok, gelen ne oynayacak belli degil.
Sag bek yedegi yok gelenin bir hayrını henuz gormedik.
Sol kanatta sadece 1 oyuncu kaldı.
Sag kanatta yılda 10 mac oynayan onu da 442 de oynayamayacak bir ziyech ve ads dısında iyi performansı olmayan yunus var.
Ortasahada 10 numarada oynayan tek alternatifin mertens

3 5 2 oynayacaksan zaten stoper yok, ortasaha yok.
Su transfer donemine pozitif demek için polyannanın bir ustu seviye olmak lazım.
Ben kadro planlaması iyi demiyorum geçen sene 2. Yarı da iyi değildi. Solbek yedeği geçen sene de yoktu. Sağbek yedeği geçen sene de yoktu sadece Kaan ile idare ettik. Aurier yerine Jelert geldi. Sol kanatta sadece 1 oyuncu kalması çok kötü. Sağ kanatta Barış var. Geçen sene de ziyech tete vardı yerine ziyech yunus oldu. Orta sahada tek alternatif yine mertens.

Dediklerine kesinlikle katılıyorum iyi bir kadro planlaması değil ancak lig için fazlasıyla yeterli bir kadro. Eksiksiz başladığımız sezon maalesef hatırlamıyorum. Asıl problem sonraki mesajımda belirttiğim geçen seneden devam eden oyuncuların geçen seneye göre daha negatif forma sabip olması.

Okan hoca denemeler yapmıyor normalde bence de kadro iş yapabilir mesela baklava oynarsın yine kurtarır ama sen bu hocayı bildiğin halde gidip en çok skor üreten oyuncunu neden satarsın hemde sisteminde kilit rol oynuyor akıl işi değil bu . İcardi osimhen forvet hattı olan kadro her türlü ligin favorisidir, zahanın maaşını ödeyip neden gönderdik mesela inanılmaz şeyler bunlar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başından sonuna kadar saçma sapan bir transfer dönemi geçirdik. Bu kadar plansız hareket etmek çok şaşırtıcı

Bu hoca denen planlamadan yoksun herif 4-4-2 oynatacak her büyük maçta içimizden geçecekler. Kadıköyde 5 yersin umarım da bir an önce defolursun. Yaptığı planlamaya bak. Kimseyi ikna edemeyen adam mı olur ya. Ziyech zaha isterken aklın nerdeydi ikisini de yollamaya çalıştın keremi küstürdün adam gitti tutamadın. Kanat aldıramadın. Orta sahaya 18 milyona kerem demirbayın aynısını çektirdin. 2 beke 20 milyon harcattın oynatmıyorsun bile birini.

------------------------Muslera-------------------------

-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------

Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan

-------------------İcardi-----Osimhen--------------------

Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
Muslera
---Davinson--Nelson--Abdülk
Barış------Torera--Sara---Jacop
‐------------Merteens
-----Icardi---------Osimhen

Aklında bu olduğuna eminim. Maça böyle başlayıp 2.yarı
Merteens yerine Batsuahi alıp 343 e döner. Biz çoğu maçı 3 forvetle tamamlarız eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hoca denen planlamadan yoksun herif 4-4-2 oynatacak her büyük maçta içimizden geçecekler. Kadıköyde 5 yersin umarım da bir an önce defolursun. Yaptığı planlamaya bak. Kimseyi ikna edemeyen adam mı olur ya. Ziyech zaha isterken aklın nerdeydi ikisini de yollamaya çalıştın keremi küstürdün adam gitti tutamadın. Kanat aldıramadın. Orta sahaya 18 milyona kerem demirbayın aynısını çektirdin. 2 beke 20 milyon harcattın oynatmıyorsun bile birini.
Bu takım 4-4-2 oynayamaz sadece 3-4-3 veya 3-5-2 oynar 4-4-2 kanadı yok elimizde

bu nasıl mantık yaw

barış bugün gitse lewandowski gelse yerine pozitif mi yazacaksın?

takım birçok mevkide zayıfladı
Genel bir kıyaslama yapmaya çalıştım sadece. Mevki olarak birebir eşleşenleri eşleştirip kalanları da en olası şekilde eşleştirdim. Kadro mühendisliği olarak iyi bir kadro var demiyorum ama gidenler gelenler sonrası değişimlerin çok güç kaybettirdiğini düşünmüyorum. Hatta transfer değişimleri sonrası güçlendiğimizi düşünüyorum. Ancak asıl problem geçen yılki oyuncuların daha formsuz başlaması.

Bu arada plansızlığın sonucu olarak Avrupa kadromuz büyük ihtimalle 22 kişi olacak. 23 olması için Taylan Antalyalı'nın eklenmiş olması gerekiyor ki bu çok düşük ihtimal.

Üçlü orta sahaya dönersek iyi bir oyun izleriz kadro o kadar da kötü değil yedeklerden biraz sıkıntımız var ama oda istediğimiz oldu sonunda mecbur gençleri oynatacak

Durup durup Emin denen hıyara sinirleniyorum şu an kadroda olsa 1500-2000dk süre alırdı b.k varmış gibi westerlo westerlo diye tutturdu.

Sistem 3-5-2

Muslera
Nelson Metehan Davinson
Barış Torreira Sara Berkan Jakobs
Osimhen Batshuayi

Fena bi takım olmaz Torreira Berkan Jakobs Barış batshuayi osimsen davinson 7 atletik adamla sahada olucaz

Avrupa’ya gönderdigimiz kadro ne zaman belli olacak öğleden sonra mı

Ben kadro planlaması iyi demiyorum geçen sene 2. Yarı da iyi değildi. Solbek yedeği geçen sene de yoktu. Sağbek yedeği geçen sene de yoktu sadece Kaan ile idare ettik. Aurier yerine Jelert geldi. Sol kanatta sadece 1 oyuncu kalması çok kötü. Sağ kanatta Barış var. Geçen sene de ziyech tete vardı yerine ziyech yunus oldu. Orta sahada tek alternatif yine mertens.

Dediklerine kesinlikle katılıyorum iyi bir kadro planlaması değil ancak lig için fazlasıyla yeterli bir kadro. Eksiksiz başladığımız sezon maalesef hatırlamıyorum. Asıl problem sonraki mesajımda belirttiğim geçen seneden devam eden oyuncuların geçen seneye göre daha negatif forma sabip olması.
Umarım dusundugun gibi olur ama sag kanatta barıs var da solda da barıs var ve orada tek :) yani sagda barıs yok.
Benim gorusum lig gecen yıl ki lig degil, basaksehir, goztepe iyi takımlar fener besiktas gecen seneden cok iyi.
Ayrıca gecen yıl ikinci yarı mertens ve ziyech in ekstra performansı olmasa biz sampiyonlugu verirdik ki zaten neredeyse veriyorduk lig biraz daha uzasa ve bu sene mertens ve ziyech kotu otesi durumda.
Onumuzde bir fenerbahce macı var oradan 3 puan cıkarmak su durumda imkansız oradan itibaren sallanmaya baslar ve kasımda kopar takım ligden 8-10 puan farkıyla.

Mevcut kadro yetersiz. Kerem’in gidişi hiç iyi olmadı.

Avrupa fikstürümüz kolay olduğu düşünülerek transferde Avrupa es geçildi diye düşünüyorum. Ocakta yeni eklemeler olur.

Ligde ise kanat ve orta saha almazsak sezonu Beşiktaş’a hediye etmiş olacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gunay
jalet - metehan - bardak - berkan
kerem - yusuf
ziyek - mertens - yunus
batshuyayi​

valla ben yedek kadro bile cikarabiliyorum

okan hoca yapamiyorsa bu benim sucum degil

is tdde bitiyor burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt