Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıl tutulması gercekten zaten kötü oynayan takımı eksik kadroyu daha eksik hale getirdik. Rfs bile zorlar bu takımı cunku eylul ayında hocası dahil hic kimse nerede kim nasıl oynayacak bilmiyor. Bir adam sakatlansa yerine koyacak adam yok.
Geçen sene okan millettin mekvi işini mahvetti. En basitinden torreira 6 mi 8 mi ileri mi gitsin geri de mi kalsın. Kaç maç kaç kişi nerde oynuyor belli değil

Hoca niye istifa etsin? 3-5 Milyon € tazminat alabilecekken hayatta kendiliginden istifa etmez.
Basaksehirde´de ayni olaylari yasadi, istifa etmedi. Tersine tazminat almayi bekledi ve kovuldu.
Oliveiraya 6 milyon veriyorlarsa hocalarına da 3.3 milyon verirler. Gs nin parası zaten istedikleri gibi harcadılar yediler.

------------------------Muslera-------------------------

-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------

Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan

-------------------İcardi-----Osimhen--------------------

Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
Cenk Ergün olsa demez bunu heralde. Bu liste guzel de;
Sol bek yedegi yok, gelen ne oynayacak belli degil.
Sag bek yedegi yok gelenin bir hayrını henuz gormedik.
Sol kanatta sadece 1 oyuncu kaldı.
Sag kanatta yılda 10 mac oynayan onu da 442 de oynayamayacak bir ziyech ve ads dısında iyi performansı olmayan yunus var.
Ortasahada 10 numarada oynayan tek alternatifin mertens

3 5 2 oynayacaksan zaten stoper yok, ortasaha yok.
Su transfer donemine pozitif demek için polyannanın bir ustu seviye olmak lazım.

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
Ancak asıl problem geçen sezondan devam eden oyuncuların genelindeki gerileme.

2023 Muslera - 2024 Muslera ( Negatif )

2023 Abdulkerim - 2024 Abdülkerim ( Negatif )

2023 Kaan - 2024 Kaan ( Negatif )

2023 Davinson - 2024 Davinson ( Eşit )

2023 Nelsson - 2024 Nelsson ( Negatif )

2023 Torreira - 2024 Torreira ( Eşit )

2023 Demirbay - 2024 Demirbay ( Eşit )

2023 Barış - 2024 Barış ( Pozitif )

2023 Ziyech - 2024 Ziyech ( Negatif )

2023 Mertens - 2024 Mertens ( Negatif )

2023 İcardi - 2024 Icardi ( Eşit )

Muslera, Abdülkerim, Nelsson, Ziyech, Mertens ve hatta İcardiden en az 3 tanesinin geçen seneki performansına çıkması ve form tutması gerekiyor daha güçlü bir Galatasaray izleyebilmek için.

Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.

Bence Jakobs'u kendi pozisyonunda kullanmak gerek. Abdülkerim de artik bir zahmet kendine bi ceki düzen versin yoksa devre arasi kendini anadolu takiminda bulabilir. Yeter artik kac aydir formsuzluk.

Begendim

3 5 2 ler 3 4 3 ler falan ortada dolanırken hocanın kafada dönen muhabbet

sara toreyra
ziyek osimhen icardi barış

Kadroda 12 yabancı +yusuf var. En az 1 yabancı kontenjanı açık, illaki 1 yabancı oyuncu alırlar. Aksini düşünemiyorum, o kadar hain olamazlar. 1 yabancı +1 yerli transfer olur bence kalan sürede

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın üçlü oynayacağına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

Ben saçma sapan bir diziliş ve oyun anlayışı bekliyorum.

boştaki oyunculardan muhtemelen klaassen , dennis praet falan getirebilirler onlar boşta şuan, bu adamlar bitik durumda, bu tarz adamlar yerine genç dinamik bi dünya adam var bitik alınacağına en azından genç scout tarzı alınsın daha iyi, tutarsa bizim lehimize, tutmazsa zaten öyle adamların çok maddi bedeli yok

Kepaze rezil bir hoca kepaze hain bir yönetim. Gerizekalılar Osimheni neden aldınız o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt