Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.239
- 3.001
- 1.913
ligden kopmadan okanın gitmesi lazım,gittikten sonra ne fayda,olan yeni gelen hocaya olurİstifa edecekler hem okan hem yönetim. Ekimi bekleyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligden kopmadan okanın gitmesi lazım,gittikten sonra ne fayda,olan yeni gelen hocaya olurİstifa edecekler hem okan hem yönetim. Ekimi bekleyin.
hoca görse kalp krizi geçirir, 3 stoper + 3 ortasaha + 1 bekBunu beğendim!
Geçen sene okan millettin mekvi işini mahvetti. En basitinden torreira 6 mi 8 mi ileri mi gitsin geri de mi kalsın. Kaç maç kaç kişi nerde oynuyor belli değilAkıl tutulması gercekten zaten kötü oynayan takımı eksik kadroyu daha eksik hale getirdik. Rfs bile zorlar bu takımı cunku eylul ayında hocası dahil hic kimse nerede kim nasıl oynayacak bilmiyor. Bir adam sakatlansa yerine koyacak adam yok.
Oliveiraya 6 milyon veriyorlarsa hocalarına da 3.3 milyon verirler. Gs nin parası zaten istedikleri gibi harcadılar yediler.Hoca niye istifa etsin? 3-5 Milyon € tazminat alabilecekken hayatta kendiliginden istifa etmez.
Basaksehirde´de ayni olaylari yasadi, istifa etmedi. Tersine tazminat almayi bekledi ve kovuldu.
Cenk Ergün olsa demez bunu heralde. Bu liste guzel de;Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.
Aurier - Jelert (Pozitif)
Köhn - Jacobs (Pozitif)
Ndombele - Sara (Çok Pozitif)
Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)
Vinicius - Batshuayi (Pozitif)
Tete - Yunus (Eşit)
Zaha - Halil (Çok Negatif)
Kerem - Osimhen (Pozitif)
Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
Ancak asıl problem geçen sezondan devam eden oyuncuların genelindeki gerileme.Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.
Aurier - Jelert (Pozitif)
Köhn - Jacobs (Pozitif)
Ndombele - Sara (Çok Pozitif)
Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)
Vinicius - Batshuayi (Pozitif)
Tete - Yunus (Eşit)
Zaha - Halil (Çok Negatif)
Kerem - Osimhen (Pozitif)
Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
------------------------Muslera-------------------------
-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------
Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan
-------------------İcardi-----Osimhen--------------------
Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
Begendim------------------------Muslera-------------------------
-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------
Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan
-------------------İcardi-----Osimhen--------------------
Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
young boysa okanin orta sahasiz oyun anlayisi yüzünden yenildik.young boysa ezilmiş takım su an daha eksik neyle kimi yenecek de 24 e girecek acaba.
young boysa okanin orta sahasiz cikmasindan yenildik.
ama hoca hala okan olduguna göre isimiz yine zor