Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlü orta sahaya dönersek iyi bir oyun izleriz kadro o kadar da kötü değil yedeklerden biraz sıkıntımız var ama oda istediğimiz oldu sonunda mecbur gençleri oynatacak
Her türlü 8 numara lazim. Mutlaka 1 orta saha almak lazim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut kadro yetersiz. Kerem’in gidişi hiç iyi olmadı.

Avrupa fikstürümüz kolay olduğu düşünülerek transferde Avrupa es geçildi diye düşünüyorum. Ocakta yeni eklemeler olur.

Ligde ise kanat ve orta saha almazsak sezonu Beşiktaş’a hediye etmiş olacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bjk şampiyonluğunu direkt kabul ederim şu an

352 icin regista olabilecek adam bile aldik 20 milyona

okan bunu düsünemiyorsa bu bizim sucumuz degil

her türlü imkan var elinde

Kerem + zaha gönderip kanat almayarak neyi amaçlamaktadırlar anlayamadım

Muslera
Jelert(?) davinson nelson jakobs
Torreira sara demirbay
Hakim osimhen barış

Barışa bir şey olmasın diye dua edelim yoksa 442ye dönmek durumunda kalırız ki bu da intihar demek

İlerleyen süreçte icardi gelince osimheni kanatta oynatan okanı şimdiden görebiliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel bir kıyaslama yapmaya çalıştım sadece. Mevki olarak birebir eşleşenleri eşleştirip kalanları da en olası şekilde eşleştirdim. Kadro mühendisliği olarak iyi bir kadro var demiyorum ama gidenler gelenler sonrası değişimlerin çok güç kaybettirdiğini düşünmüyorum. Hatta transfer değişimleri sonrası güçlendiğimizi düşünüyorum. Ancak asıl problem geçen yılki oyuncuların daha formsuz başlaması.
fesihler mesihler neredeyse 50 m euro harcadık, takım nicelik olarak daha kötü durumda geçen yıldan yaw. böyle bir şey mümkün olabilir mi

Umarım dusundugun gibi olur ama sag kanatta barıs var da solda da barıs var ve orada tek :) yani sagda barıs yok.
Benim gorusum lig gecen yıl ki lig degil, basaksehir, goztepe iyi takımlar fener besiktas gecen seneden cok iyi.
Ayrıca gecen yıl ikinci yarı mertens ve ziyech in ekstra performansı olmasa biz sampiyonlugu verirdik ki zaten neredeyse veriyorduk lig biraz daha uzasa ve bu sene mertens ve ziyech kotu otesi durumda.
Onumuzde bir fenerbahce macı var oradan 3 puan cıkarmak su durumda imkansız oradan itibaren sallanmaya baslar ve kasımda kopar takım ligden 8-10 puan farkıyla.
Beni asıl korkutan kadro kalitesi değil. Okan hocanın taktiğinin çözülmüş olması ve artık işlememesi. Yeni taktiğin tutup tutmayacağının belli olmaması ve geçen seneki oyuncuların daha formsuz olması. Kadro kalitesi geçen seneden daha iyi olsa da daha başarılı olacağız hissi şu an için yok. Henüz uyumlu bir takım izleyemedik. Okan hoca ve oyuncular arasında bir anlaşmazlık ve duyarsızlık olduğunu düşünüyorum. İnşallah form tutarız ve kara bulutları dağıtır iyi bir sezon geçirip hem şampiyon olur hem Uefada minimum çeyrek final görürüz.

gunay
jalet - metehan - bardak - berkan
kerem - yusuf
ziyek - mertens - yunus
batshuyayi​

valla ben yedek kadro bile cikarabiliyorum

okan hoca yapamiyorsa bu benim sucum degil

is tdde bitiyor burada

Yunus ve yusuf ikisi de 442de oynayacak tarz topçular tbh ligin ilerleyen zamanlarında bu ikisini çok görürüz rez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 3’lü denemesine kadikoy’de cikmasak bari

Yasin Özcan mutlaka alınmalı lig için. Hem sol stoperi, hem de sol beki yedekler hatta bence sol stoperde banko oynar ligde. Taraftara şovu Osimhen ile yaptınız şimdi gidin ihtiyacımızı giderin.
20240905_100301.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 3’lü denemesine kadikoy’de cikmasak bari

daha ay sonuna kadar ayni sistemden devam edecektir okan

osimen full yedek baslar maclara

batshuyayi ve mertensi görürüz bol bol 11de

zaten kadinoydeki maci kaybedersek aninda kovulmali okan ama zaten cok gec kaldik

bu adamın ads yi batıracağını taa lige çıktıklarında söylemiştim..
covid zamanı millet maske bulamazken çıkan bir haber;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt