Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 260985

Bu çocuğun hali nedir ya? Altyapı kimlerin elinde abicim??

Hiç mi et yimiyo bu bebeler? A takımın en küçüğünün yanında bile kılçık gibi çocuk yazık.

Hormonlarını düzgün takip edip takviyeliyor musunuz?

Ders anlatıyo musunuz bu çocuklara?

Yoksa öyle çime saldınız oynuyorlar mı?
Lise beden dersi gibi bi.tur koşuyorlar sonra hoca bunlara top veriyorlar eğleniyorlar 😅

Ekli dosyayı görüntüle 260985

Bu çocuğun hali nedir ya? Altyapı kimlerin elinde abicim??

Hiç mi et yimiyo bu bebeler? A takımın en küçüğünün yanında bile kılçık gibi çocuk yazık.

Hormonlarını düzgün takip edip takviyeliyor musunuz?

Ders anlatıyo musunuz bu çocuklara?

Yoksa öyle çime saldınız oynuyorlar mı?
Alt yapılardaki gençlere fitness zorunlu kılınmalı hocam

Ben ilk defa bu kadar kötü bir yönetim görüyorum kimse çıkıp bir aciklama yapmıyor muhabirler desen haber namına birşey vermiyor bildiğin transfer dönemi bitti havası yaratıyorlar.Yonetim ve ülkenin muhabirleri el ele vermiş beraber hareket ediyorlar.

6 gün sonra bu eziyet bitiyor.

Bir transfer nöbeti keyfimiz vardı,onunda içine etti dursun ve avaneleri sağolsunlar…

Bu yönetim iki senedir de hiç bir şey yapmıyordu, hiç bir şey yapmamaya devam ederek başarılı olacaklarını sandılar.

3 ayda 3 yıllık skandal yaşadık ama yetmez daha da kötü şeyler olacak.
Bakalım arma nereye kadar hocayı ve yönetimi taşımaya devam edecek abi. Armanında gücünün kudreti bir yere kadar.

Bu kim lan?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240907-153707.webp
    Screenshot_20240907-153707.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 67
Onyekuru da eyupspora gidiyormuş fenerden 3 yada 4 puan alsalar yeter .
Çünkü biz geçen sene 1 bu sene hiç puan alamayabiliriz

Ali Koç'un yabancı sınırını tekrar elden geçirilmesi gibi bir haber dolasmisti. Bu gerçekse üzerine gidip yabancı sınırını lehimize en faydalı olacak şekilde düzenlemek lazım. Tribünde oturacak futbolcu en gereksiz şey olacak. Ayrıca bu sezon gibi fırsatların olduğu hiç bir transfer dönemi hatırlamıyorum. Fırsat olan oyuncuların çoğu kalbur üstü. Şampiyon olacaksak şu 1 haftalık süreçte yapılacak hamleler ile oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt