Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru da eyupspora gidiyormuş fenerden 3 yada 4 puan alsalar yeter .
Çünkü biz geçen sene 1 bu sene hiç puan alamayabiliriz
Bize gelmek istemeyen adamın 4 ay kapısında yatarız, Galatasaray için ayılıp bayılan bir sol kanat oyuncusunu, şu sol kanat yokluğunda almayı aklımızın ucuna bile getirmeyiz.

Muslera ile yollar ayrılmalıydı. Belliki rica minnet kalmış

IMG_3314.webp

sırf fazladan transfer yapmasınlar diye 10000 yaşlarındaki Mertens ve Muslera'ya zorla sözleşme imzalattılar

Bu da gelirse bazi taraftarlar kalp krizi gecirir.

1725714218024.png

Bu arada Rafael Leao kadro disi diye bisey yok yabanci/italyan medyasinda.

Belki muhabirler bahsetmiştir gerçi ama dün tiktokta Nijerya televizyonundan bir videoya denk geldim Osimhen'le telefonla görüşen bir abimiz transfer sürecini özetlemiş. Yapay zekayla söylediklerini arkada dikilen kişinin üzerine yazdırdım. Sonradan farkettim anlattıklarını alt kısımda ekranda bilgi olarak da gösteriyormuş zaten gerçi.

Özetle Osimhen'e öyle bir muamele yapmışlar ki önce Napoli sonra da Chelsea çakalı, adamın neden gülücükler saçtığını az çok anlayabildim yani. Bizim devreye girdiğimiz kısımdan bahsetmiyor onun öncesini anlatıyor, en başta sadece Galatasaray devreye girdi aldı karşılama töreni yaptı falan diyor maskeli balo videosunu gösterirken. Türkçe'ye çevirecektim ama üşendim kusura bakmayın, youtube a yükledim liste dışı olarak.

avrupa'da serbest oyuncular için transferin son günü var mı? varsa zamanını bilen var mı

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra muslerayı zaten kaleye almam günay geçsin kaleye.Artık muslera toplara atlayamıyor bile üstüne rakip oyuncuya saldırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt