Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten Leao nun eksik taraflarını mi konuşuyoruz renkdas.Leao gelmiş olsa boşa sahaya cikmaya gerek yok Avrupa liginin banko favorisi oluruz.
Iyide osi icardiyi yeterince beslermi o var. Acaba orda neden istenilmiyor taraftar bazinda birde bunu sorguladinmi? Isterse degeri 200m€ olsun.

Bisverin leaoyu artık gerçekçi hedeflerle eksik en az iki mevkiye transfer bekleyelim. Sonra oyalanacak malzeme buluyorlar. Leao diye sıfır transferle dönerler.

Allah razı olsun zorla da olsa 6-7 maç kesmeyi başardı. Sen git bi transfermarkt aç bak da hafızanı tazele bakalım kerem okadar kötü bir sezon geçirirken kereme kaç dakika süre vermiş diğerlerine kaç dakika. Soyunma odasındaki olaydan sonra bile keremi ilk 11 den kesemeyen bir hocadan bahsediyoruz. Aynı olayı zaha yapsa tekmeyi yerdi anında
Evet yerdi, kerem 4 sene ust duzey katki verdi tabii ki çöp suyu zahayla aynı muameleyi görmeyecek

Romanya'da transfer dönemi ne zaman kapanıyor yarın mı? Cicaldau da kalacak böyle giderse.

1 sol bek 1 sağ bek 2 kanat 1 orta saha toplamda 5 transfer bekliyorum
polyanna.webp

Hatay deplasmanı öncesi spor programlarını tek tek dolaşıp Galatasaray ismini 100 kez konuşma iyi ki ilk maçtan atlatmışız 1 sezonda 2 kez Rıza ile oynamak çekilmiyor.

Evet yerdi, kerem 4 sene ust duzey katki verdi tabii ki çöp suyu zahayla aynı muameleyi görmeyecek
Onu söyle işte. Okanın hükmü muslera, icardi ve kereme sökmüyordu doğru konuşmak gerek. Bunu bir icardi fanı olarak ben kabul ediyorum mesela. Hazırlık maçlarında iyi görünen zahayı hemen ilk süper kupa maçında kesip yine keremi oynattı.

Iyide osi icardiyi yeterince beslermi o var. Acaba orda neden istenilmiyor taraftar bazinda birde bunu sorguladinmi? Isterse degeri 200m€ olsun.
Osimhen kulübüyle hocasıyla problemleri vardır istenmemistir zaten problemi olmasa onu ordan getirmek için Real Chelsea Bayern Juve Manchester gibi takım olman lazım.Osimhen Napoli yi sampiyon yapmış adam.

Karaborsa gündemini degistirmek icin yapilan ismarlanmis haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt