Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ve1cjgf7es391.jpg

zaha da gitti kerem de gitti. hala bıkmadınız mı yaw giden adamların arkasından tartışmaktan?

şurada 15 maç dursun'a rağmen, yönetime rağmen destekleyeceğiz takımı işte, başka şansımız yok. ben de son derece üzgünüm bu gibi adamların gs'ı yönetmesinden ama topçularımızı desteklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef.

Davar Rıza Hatayın başına geçmiş şimdi de galiba.

Kurtulamadı türk futbolu şu heriften bir türlü. Abv!

Osimhen kulübüyle hocasıyla problemleri vardır istenmemistir zaten problemi olmasa onu ordan getirmek için Real Chelsea Bayern Juve Manchester gibi takım olman lazım.Osimhen Napoli yi sampiyon yapmış adam.
Tamam osinin hocayla sorunu var ama taraftar ile sorunu yok adam her türlü yararli oyuncu. Leaoya taraftarda gicik. Leaoyu biraz neymara benzetebilirsin. Iyi oyuncu ama okadarda kendine oynayan biri. Biraz takim oyunu oynasa dünyanin en iyi oyuncusu olur.

zaha da gitti kerem de gitti. hala bıkmadınız mı yaw giden adamların arkasından tartışmaktan?

şurada 15 maç dursun'a rağmen, yönetime rağmen destekleyeceğiz takımı başka şansımız yok. ben de son derece üzgünüm bu gibi adamların gs'ı yönetmesinden ama topçularımızı desteklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef.
zaha'yı anlarımda hala kerem'in arkasından ağlanıyor

ya adam kaçmak için yol yapıyordu. taraftar her maç anasına sövsün adamı instagramdan darlasın sonra niye gitti

adam kariyerini düşündüğü için s.moskovayı son ana kadar bekletti muhtemelen. şansına benfica kanat oyuncusunu satınca benfica teklifini görünce apar topar uçtu gitti adam.

hala kerem'i niye sattık mesajlarını görünce şaşırıyorum? niye sattık acaba?

sorgulamamız gereken keremin neden satıldığı değil sergioya kerem'in bonservisinin yarısını neden verdik?

Tamam osinin hocayla sorunu var ama taraftar ile sorunu yok adam her türlü yararli oyuncu. Leaoya taraftarda gicik. Leaoyu biraz neymara benzetebilirsin. Iyi oyuncu ama okadarda kendine oynayan biri. Biraz takim oyunu oynasa dünyanin en iyi oyuncusu olur.
Bana göre dünyanın en iyi kanat oyuncusu.

Osümhen mi getir abi 3-5-2 oynarız kanatlar yok ama yönetim haklı. Okan Buruk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt