Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maça kadar şutlanır sanırım.Davar Rıza Hatayın başına geçmiş şimdi de galiba.
Kurtulamadı türk futbolu şu heriften bir türlü. Abv!
İnşallah diyelim.Bizim maça kadar şutlanır sanırım.
Tamam osinin hocayla sorunu var ama taraftar ile sorunu yok adam her türlü yararli oyuncu. Leaoya taraftarda gicik. Leaoyu biraz neymara benzetebilirsin. Iyi oyuncu ama okadarda kendine oynayan biri. Biraz takim oyunu oynasa dünyanin en iyi oyuncusu olur.Osimhen kulübüyle hocasıyla problemleri vardır istenmemistir zaten problemi olmasa onu ordan getirmek için Real Chelsea Bayern Juve Manchester gibi takım olman lazım.Osimhen Napoli yi sampiyon yapmış adam.
zaha'yı anlarımda hala kerem'in arkasından ağlanıyorzaha da gitti kerem de gitti. hala bıkmadınız mı yaw giden adamların arkasından tartışmaktan?
şurada 15 maç dursun'a rağmen, yönetime rağmen destekleyeceğiz takımı başka şansımız yok. ben de son derece üzgünüm bu gibi adamların gs'ı yönetmesinden ama topçularımızı desteklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef.
Çeçu nerde : DGS coştu Leao osimhen gs'de
Bana göre dünyanın en iyi kanat oyuncusu.Tamam osinin hocayla sorunu var ama taraftar ile sorunu yok adam her türlü yararli oyuncu. Leaoya taraftarda gicik. Leaoyu biraz neymara benzetebilirsin. Iyi oyuncu ama okadarda kendine oynayan biri. Biraz takim oyunu oynasa dünyanin en iyi oyuncusu olur.
O dediklerimi yapmaya basladigi vakit evet.Bana göre dünyanın en iyi kanat oyuncusu.
Gelenlerden hazır olmayan oynamadı zaten.
kostic tarzı kanat bek kim var beyler