Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.855
- 20.443
- 2.663
Bu soruya doğru cevap veremeyecek Gsc üyeleri biliyorum.
4 reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu soruya doğru cevap veremeyecek Gsc üyeleri biliyorum.
antu'yu okudum. CIA muhabetti hakkında muhteşem yorumlar var.
Lise beden dersi gibi bi.tur koşuyorlar sonra hoca bunlara top veriyorlar eğleniyorlarEkli dosyayı görüntüle 260985
Bu çocuğun hali nedir ya? Altyapı kimlerin elinde abicim??
Hiç mi et yimiyo bu bebeler? A takımın en küçüğünün yanında bile kılçık gibi çocuk yazık.
Hormonlarını düzgün takip edip takviyeliyor musunuz?
Ders anlatıyo musunuz bu çocuklara?
Yoksa öyle çime saldınız oynuyorlar mı?
1 senedir dillendiriyoruz. Psg muhabbeti vardı bı araEkli dosyayı görüntüle 260975
Lafontttttttt
Bize lazım olan profil tominaydı ya netTominay için transfer sezonu başında 22 milyona razıydı manu belki daha aşağı da alabilridik
Alt yapılardaki gençlere fitness zorunlu kılınmalı hocamEkli dosyayı görüntüle 260985
Bu çocuğun hali nedir ya? Altyapı kimlerin elinde abicim??
Hiç mi et yimiyo bu bebeler? A takımın en küçüğünün yanında bile kılçık gibi çocuk yazık.
Hormonlarını düzgün takip edip takviyeliyor musunuz?
Ders anlatıyo musunuz bu çocuklara?
Yoksa öyle çime saldınız oynuyorlar mı?
Leao fırsatı çıkarsa tekrar sistemi değiştirip 4 2 3 1 e geçerizYav leao yu alıp napcaz 3-5-2 de nereye koyacaz bu adamı biz
Adamlar fener Gökhan ile çıktı bizim maça kaleci yetiştiriyorlar.
Bakalım arma nereye kadar hocayı ve yönetimi taşımaya devam edecek abi. Armanında gücünün kudreti bir yere kadar.Bu yönetim iki senedir de hiç bir şey yapmıyordu, hiç bir şey yapmamaya devam ederek başarılı olacaklarını sandılar.
3 ayda 3 yıllık skandal yaşadık ama yetmez daha da kötü şeyler olacak.
En azından Lemina daha iyi defans yapar + çok iyi top saklardıokan yine o taktikle çıksaydı eleyemezdik, sorun oyuncudan ziyade o iğrenç sistemle başlamaktı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi