Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru bari alsaydınız lan allah kahretsin sizin yapacağınız planlamayi. En azından osimhen le yardırırlardı kontratakla.

Apo yu Nelson u filan da isteyen varsa satalım madem.

Lan bari lig icin uygun maliyetli tırpan gibi tempolu bir orta saha birde kanat alin yoksa ligde elden gidecek

Okan hoca Eyüp, Gökdeniz gibi oyuncuları değerlendirse keşke ortasahada Sara-Torreria ikilisi ön hattı nasıl kaldıracak gerçekten merak ediyorum

Okan Hoca nasıl olsa kovulacak bari fatih hocaya sorsunlar kimleri alalım diye

Bekler ileride yakalaninca 433 de geride 2 stoper ve 1 adet torreira ile yakalaniyorduk hep.

352 oynarsak bekler zaten ileride olacak geride de en az 4 adamla karşılarız. 3 stoper ve torreira ile defansi sağlama alırız bekler de daha rahat ileri çıkar.

Bütün transfer sezonunda enyi yönetilen takım bjk oldu. İhtiyaç olan bölgelere çok güzel transferler yaptılar takım kimyası bütünlüğü çok iyi oldu. Bronkost da iyi hoca gibi duruyor.

Fener de ihtiyacı olan bölgelere iyi takviyeler yaptı açıkçası. Orta saha bölgesi özellikle ligin en iyisi.

Galatasaray inanılmaz kötü bir transfer dönemi geçirdi. Orta saha aldık ama hala orta sahaya ihtiyacımız var. Dünyanın en iyi forvet hattı bizde ama topu orya getirmemiz mümkün değil. Takımda kimya mühendislik adına hiçbir şey kalmadı. Yönetim de Okan Buruk da ağır sıçtı. Bu takım iyi futbol oynayamaz. Okan Buruk gider Avrupadan da erken veda ederiz. Maalesef gerçekler bunlar.

Bu rotasyonda üç tane tam adam var.Diğerleri devreye girdiği anda ki girecek burada küfür kıyamet kopacak.
Yatacak yeri yok bunların.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben demirbayi saymıyorum malesef. 3 rotasyon derken sara torreira ve kaan ı söylüyorsun sanırım. Malesef aşırı yetersiz. gençleri de kullanmadığına göre okan işimiz zor. Hele hele toreiraya bişey olursa malesef sezon komple biter

Kanat yok ortaha saha yok 100 milyonluk topçu var ama yersen bu yönetimin acilen artık derdest edilmesi lazım istifada kesmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harbi duboise bile muhtaç kaldık yedek bek yok. Kaanın bek oynadığını görürsem küfürü basarım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt