Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
352 oynama dusuncesi varsa sol taraf icin wingback ve sol stoper eksigimiz var. 4’lu oynamaya devam edeceksek kanat eksigimiz var.

Kanat gelcek bi tane

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yetişmez artık ya en yakın rabiottu işte oda yattı bu saatten sonra abrupaya yetişmez bence lig içinde çok para bağlamaya gerek yok 3 tane genç atletik adam alsınlar Fransa 2 den tutarsa kar ederiz

Devre arasına kadar 30a yakın çıkacağız uefası ligi kupası derken yani bu kadronun o 30 maçı kaldırma ihtimali yok. 2-3 sakatlıkta iflas bayrağını çekeriz.

Genc transferi de yapmıyor kerem barış gibi. Seneye muslera yi satarız artık. Parlatilacak oyuncu da kalmadı.

kanat alsalardı bari 1 tane yunusla mı oynayacağız şimdi

Mükemmel yorum...

Sormazlar mı adama İtalyada 2 gündür ne bk yiyosun. Cemil cümleye rezil kepaze ettiniz bizi, gittiğiniz her kapı suratınıza kapandı dimi.

sormazlar mı adama elindeki tüm kanatları niye sattın ?

Sormazlar mı adama Younga ezilen takımdan mı bahsediyoruz, jk den 5 yiyen.

ha

Uefa da hangi rakibimiz son 1 ayda bu şekilde felaketler yaşamış, herşeyi geçtim jk den 5 yemek nedir ?

Noldu şimdi biz güç mü kazandık yoksa güç mü kaybettik anlam veremedim bu transfer sezonunda
Kesinlikle güç kaybettik. Bana biri şuanki kadro mu geçen seneki kadro mu? dese kesinlikle geçen seneki derdim Osimhen'e rağmen. Geçen seneki mi daha önceki seneki mi? dense, daha önceki sezon derdim. Yani her sezon para harcadıkça daha kötü kadro kuruyoruz inanılmaz.

Yoneticilik yapan arkadaslar bilir eger basarili bir kariyer yaparsaniz ekibinizde size dis geciren ortami bozan adamlar varsa dersinki kurt kisi gecirir ama yedigi ayazi unutmaz icine atarsin
idare edersin tam palazlandinmi bunlari yollamak icin herseyi yaparsin amaaa

Yerine adam almadan bunlari defedersen butun basarisizlik size yazar kimse gidenlere laf demez

Zaha ve Ziyechi yedi klube kazigi soktu
yerinede adam alinmadi su takim bir basarisiz olsun bunu yerin dibine sokmayan adam degildir

Young Boys rezilliğinden sonra yönetim eksikleri belirledik, alacağız dedi. Şimdi mi alıyorsunuz dedik? Eksik olmayan yere adam aldılar. Eksikle halen eksik.

Allah'ım Sabır

Abi ben orta sahadan vazgeçtim ya kör topal idare etsin

Ama sol kanat almazsak fena rezil olacağız Avrupa’da

Birde elimizdeki tek kanat oyuncusuna fantezi yapıp barışı sağ-sol bek oynatırsa iyice mahvoluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt