Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben orta sahadan vazgeçtim ya kör topal idare etsin

Ama sol kanat almazsak fena rezil olacağız Avrupa’da

Birde elimizdeki tek kanat oyuncusuna fantezi yapıp barışı sağ-sol bek oynatırsa iyice mahvoluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Depaya bile okeyim ben Şuan eskisi gibi olmasada herifte ayak var halen bazı maçları çözer

muslera

jelert sanchez nelsson jakobs

torriera sara

ziyech---mertens---barış

osimhen
icardi tam olarak iyileşene kadar bu.

Osimhen inanılmaz oyuncu onu ayrı tutuyorum elbette lakin kadro planlamamız çok sıkıntılı ve dağınık oldu hiç hoşnut değilim. Mevcut sistemde devam edip kanatlı oyun olacaksa elde Barış dışında direkt güvenilecek başka oyuncu kalmadı Zaha, Kerem ve Tete gibi rotasyonda oldukça etkili olabilecek 3 isim gitti ve yerine kimse gelmedi. Orta sahaya Sara eklemesi iyi olsa bile orada daha defansif bir oyuncu profili gerekliydi o da olmadı. Bek rotasyonu da en azından sayısal açıdan yeterli seviyede değil. İnanılmaz bir forvet rotasyonu ama geri kalan tüm mevkilerde irili ufaklı birçok problem var. Sistem bile değişse rotasyon oldukça sıkıntı görünüyor bilemedim memnun etmedi bu dönem Osimhen gibi fantastik bir hamleye rağmen.

Tam anlamıyla skandal bir yönetim anlayışı var Galatasaray’da. Yazıklar olsun size, hocasından yönetimine hepsine yazıklar olsun, yapılan ihanettir, kepazeliktir, Osimhen musleradan topu alıp gol atacak, savunmayı da o yapacak bunların düşündüğü bu herhalde

3-5-2 ile hic bisey yapamaz Bu takim. Kerem gibi Hizli Adam eksilten adami kaybettik yerine kimse koyamadik😌

Ziyeş le barış takılacak kanatlarda ama çift forvetle Ziyeş olmuyor olmayacak da

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en azından 1 tane orta saha/kanat rotasyonuna koyabileceğin oyuncu almamız lazımdı. Lig içinde sonra 1-2 yerli alınırdı. Kadro lig/Avrupa için çok dar şu anda

Çok kanat var diye sürekli rotasyon yapıp hiç birinden tam verim alamayıp bir de triplerini çektikten sonra çoğunu gönderip takımı sik gibi ortada bırakmakta kasıt aramamak için zor tutuyorum kendimi. Orta sahadaki eksiği geçtim zaten. Kara delik olan Torreria'nın yanına bir tane doğru adam almaktan acizler. 3'lü defansa falan geçmeyeceğimizi hepimiz biliyoruz. Bir kaç maç denenen çift forvette Bats yerine Osimhen olacak sadece değişen bir şey olmayacak. Çünkü hocamız oyuncuya göre taktik değiştirmez, oyuncu onun taktiğine entegre olmak zorunda neyse artık o taktik.

Bu senede 45-65 arası rakip takım orta sahayı 2 pasla geçip saldırırken kameralarda kulübede düşünceli şekilde otururken göreceğimiz Okan hocaya "Oyuncu değiştirrr hocaaa!!!" diye yırtınarak geçecek.

Ama önce bu yönetim gitmeli bir an önce.

la transfer yoksa bizdeki adamları bir de niye üstüne para verip gönderiyoruz ben bunu hala anlamadım böyle bitirirsek transferi göndereceğimiz listede eksik bile olacak
o fesihin ne anlamı kaldı? ziyech'i bile dehlemeye çalışıyoruz

osimhen gecesinden şu ana dek minimum 2-3 çok iyi adam alacağız sanıyorduk lan resmen kandırıldık

torreiranın düzelmesini beklicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt