Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Yener ince elle.muayne için italyaya uçtu bugün. Yokladı sağını solunuKostic geliyorsa 3'lüye dönme ihtimalimiz %100000000000000 umarım sağlık durumu iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yener ince elle.muayne için italyaya uçtu bugün. Yokladı sağını solunuKostic geliyorsa 3'lüye dönme ihtimalimiz %100000000000000 umarım sağlık durumu iyidir.
Besiktas takiminda klube yok bir yerde sicarlar merak etme rafa silva veya immobileye birsey olsa gecmis olsunEn derli toplu kadro fener’de su an
11’i en dengeli kadro bjk’de
Kadayıf olmuş kostic artık. 25-26 yaş kostici hatırlayanlar hayal kırıklığına uğrarYav Kostiç gelse ne olur gelmese ne olur. Sanki Theo Hernandez geliyor. Angelino daha büyük bir isimdi.
Sara var oynar kanat. Zaten yeni Formasyon 3 lü defans oynamıcaksak 2 serbest 8 gibi olcak forvet arkasında. Onlar da barış la sara olurOlmaz katılıyorum ama oynayacağımız formasyon biraz Allah yoluna gibi
sistem önemli ,young boys maçının oyuncu bazlı olduğunu asla düşünmüyorum,young boys bile demişsiniz eeee young boys da kim var yahu superstar? adamlar bizim anadoluda 11e girmeyen adamlar var takımlarında,ben neden mükemmel dedim onu açıklayayım hemen; bu kadronun anadolu takımları için bahanesi yok,hatta avrupada da çoluk çocukla,tanıdık oyuncusu olmadan oynayan ne takımlar var neler yapıyor,hoca doğru sistem kursun bi zahmetBombos yorum futbol takim oyunudur bir kac bolgen defolu ise young boys bile icinden geciyor hoca burdaki en buyuk sucludur yonetimin tuzagina dusmustur
Zaha ve Ziyeche cephe alip onlari yemek icin takimi yemistir kendi ego ve hirslari icin
takimi sabote etmistir
Bu takimda yeri yoktur
İkisi de yalan benceKadir, Kostic bitti diyor. Yakup, hic görüşülmedi. Hirbo musunuz?
Renktaş Dursun'u tanımıyor musunuz yav.Birisi kerem gidecek zaha gidecek ziyech gidecek Zaniolo gidecek Tete gidecek
yerine kimse gelmeyecek deseler
Bizde kerem gitmesin derdik nerden bilelim boyle bir rezillik olacaj
Kostic 32 yaşında sol kanatta git gelmi oynayacak, 30 dakikada nefesi biter heralde.kostiç gelirse 3lü kesin
KOSTICCC