Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne güzel planlama yaptınız,bravo.

O kadar harika planlama ki avrupa listesine 25 kişi yazamıyoruz.

Burhan Can çıkıp önce ''son dakika olumlu mesaj geldi'' diyor, aradan 15 dakika geçiyor ve Barça 36 milyon teklif vermiş diyor.

Şunun gibi muhabirleri yasaklasak bari ne farkları kaldı ki yasaklı fb amigolarından.

Tibet Töre: “Galatasaray yönetimiyle konuştum. Adrien Rabiot'nun UEFA listesine yetişmeyeceğini söylediler.” (TRT Spor)

şimdi hermoso ve sol kanat olsaydı hermoso sanchez ( kağan ) nelsonla çok güzel bir defans hattı olurdu.Barış ve o geleneyen lanet sol tarafada biri alsaydık çok güzel 3 5 2 oynardı takım.Büyük kayıp hermoso

Bombos yorum futbol takim oyunudur bir kac bolgen defolu ise young boys bile icinden geciyor hoca burdaki en buyuk sucludur yonetimin tuzagina dusmustur

Zaha ve Ziyeche cephe alip onlari yemek icin takimi yemistir kendi ego ve hirslari icin
takimi sabote etmistir

Bu takimda yeri yoktur
sistem önemli ,young boys maçının oyuncu bazlı olduğunu asla düşünmüyorum,young boys bile demişsiniz eeee young boys da kim var yahu superstar? adamlar bizim anadoluda 11e girmeyen adamlar var takımlarında,ben neden mükemmel dedim onu açıklayayım hemen; bu kadronun anadolu takımları için bahanesi yok,hatta avrupada da çoluk çocukla,tanıdık oyuncusu olmadan oynayan ne takımlar var neler yapıyor,hoca doğru sistem kursun bi zahmet

muslera
jelert - sanchez - nelsson - jacobs
kaan
barış - torreira - sara - kostic
osimhen​

Birisi kerem gidecek zaha gidecek ziyech gidecek Zaniolo gidecek Tete gidecek
yerine kimse gelmeyecek deseler

Bizde kerem gitmesin derdik nerden bilelim boyle bir rezillik olacaj
Renktaş Dursun'u tanımıyor musunuz yav.

Böyle aptal aptal işlerin gerçekleşmesine ben hiç ama hiç şaşırmıyorum şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt