Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz neden eylude 3 luye donuyoruz bunu bilen varmi bu karar nerden cikti ?

Mantikli bir argumani olan varmi
once zaha zeyirci onune atildi pasifize edildi
Sonra Ziyech pasifize edildi
Tete gonderildi alele acele
Son olarak Kerem gitti

Hoca Zahayi Ziyechi yicem diye resmen kendini yedi eylulde sistem degistiren takim gormedim hayatimda varsa basarili olmussa sansadir yada oyunculari cok cok kalitelidir

Bjk deki futbol aklı bu transfer döneminde cidden iyi hale geldi

Yunus ve yusuf’a gün dogdu

Ikisi de süre alacaklar

Birseysel baktiklarinda onlar adina olumlu bir sürec oldu
Yusuf çoğu lig maçında kadroya yazılmayacak bile, zaten hali hazırda 12 yabancı oyuncu kontenjanı doldu Osimhen ve Jakobs eklenince

Anca sakatlık,ceza durumlarında maç kadorsunda olur Yusuf

Yerli oyuncu değerini bulduğunda satacaksın. Çürütmeye gerek yok. Yerlerine oyuncu bulamayan yönetimin suçu bu.
Yönetimin suçu olduğu kadar bu işte taraftar da suçlu. Adam kesinlikle taraftarın yaptığı baskı yüzünden gitti. Yoksa ne yönetim ne de hoca satardı Kerem'i. Hoca baktı artık bu iş cılkından çıktı onun için git dedi. Ayrıca Kerem de çürümelik bir durum yok adam gayette oynuyordu

IMG_5887.webp

Muslera

Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops

Ziyech Torreira Sara Baris

Icardi Osimhen

Ziyech ayrilmazsa bunu oynariz ama ayrilirsa cift kanatli sistem tamamen iptal olur

Yazdigim 4-4-2’nin basari sansi hic yok,bu yüzden ziyech’in gitmesi belki de bizim adimiza hayirli olur

Biz neden eylude 3 luye donuyoruz bunu bilen varmi bu karar nerden cikti ?

Mantikli bir argumani olan varmi
once zaha zeyirci onune atildi pasifize edildi
Sonra Ziyech pasifize edildi
Tete gonderildi alele acele
Son olarak Kerem gitti

Hoca Zahayi Ziyechi yicem diye resmen kendini yedi eylulde sistem degistiren takim gormedim hayatimda varsa basarili olmussa sansadir yada oyunculari cok cok kalitelidir
son olarak kerem gıttı yazarak ne kadar masumsun

keremi eleştiriyordun dostum

yazsana acık acık mobing yaptık gitti diye

ayrıca evet 3lüye gececegiz

Ben olivieara transferinin masum olduğunu düşünmüyorum kesinlikle birileri cebini doldurdu bu feshetme olayında.
Feshetmenin hiçbir mantığı yok, yangından mal kaçırır gibi feshettiler sanki avrupa listesine acil oyuncu yetiştirdiler. Saçma sapan işler dönüyor ve çıkıp soran bir allahın kulu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt