Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.196
- 1.739
- 1.913
Ben olivieara transferinin masum olduğunu düşünmüyorum kesinlikle birileri cebini doldurdu bu feshetme olayında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf çoğu lig maçında kadroya yazılmayacak bile, zaten hali hazırda 12 yabancı oyuncu kontenjanı doldu Osimhen ve Jakobs ekleninceYunus ve yusuf’a gün dogdu
Ikisi de süre alacaklar
Birseysel baktiklarinda onlar adina olumlu bir sürec oldu
Beceriksizlikle ilgisi yok abi bu düpedüz İHANETRezilligin BABASI.
Takimi kanatsiz birakip, SOS veren ortasahaya adam alamiyorsun.
Avrupa Liginde final degil bir sonraki tura carksan op de basina koy bu kadroyla.
Beceriksizler!
Yönetimin suçu olduğu kadar bu işte taraftar da suçlu. Adam kesinlikle taraftarın yaptığı baskı yüzünden gitti. Yoksa ne yönetim ne de hoca satardı Kerem'i. Hoca baktı artık bu iş cılkından çıktı onun için git dedi. Ayrıca Kerem de çürümelik bir durum yok adam gayette oynuyorduYerli oyuncu değerini bulduğunda satacaksın. Çürütmeye gerek yok. Yerlerine oyuncu bulamayan yönetimin suçu bu.
Barış’ı çekeriz falan diyorlardır ama işin garibi bu sefer de sağ kanat da gücümüz yarıya düşecek kim oynarsa oynasınŞu an takımda bir tane bile sol kanat yok.
Bunun farkındalar mı acaba.
son olarak kerem gıttı yazarak ne kadar masumsunBiz neden eylude 3 luye donuyoruz bunu bilen varmi bu karar nerden cikti ?
Mantikli bir argumani olan varmi
once zaha zeyirci onune atildi pasifize edildi
Sonra Ziyech pasifize edildi
Tete gonderildi alele acele
Son olarak Kerem gitti
Hoca Zahayi Ziyechi yicem diye resmen kendini yedi eylulde sistem degistiren takim gormedim hayatimda varsa basarili olmussa sansadir yada oyunculari cok cok kalitelidir
Feshetmenin hiçbir mantığı yok, yangından mal kaçırır gibi feshettiler sanki avrupa listesine acil oyuncu yetiştirdiler. Saçma sapan işler dönüyor ve çıkıp soran bir allahın kulu yokBen olivieara transferinin masum olduğunu düşünmüyorum kesinlikle birileri cebini doldurdu bu feshetme olayında.
Gecis manyagi oluruz