Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725485080279.webp

13üne kadar adam alırlar
Almak zorundalar.

66d8c4b07b30e26f9c23f9i1c.webp

Ana 11'de hiç bir takımdan geri değiliz. Hatta savunma ve hücumda direkt üstünüz bence. Rotasyonu da 13'üne kadar net isimlerle zenginleştirirsek ligi alıp seneye rahat rahat ŞL izleriz. Avrupa Liginde Ocak'a minimum zararla kendimizi atıp gelenleri listeye orada eklemeye çalışacağız artık.

Yönetim: okan rabyo ister misin?
Okan: bizim rabyomuz var.

Rabyo

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240905_002340_Chrome.webp
    Screenshot_20240905_002340_Chrome.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 30
zahanın yarı maasını öde

4 mılyon desek

keremi 12 ye sattık bankalara 6 gitti sana 6 kaldı

-2 mio zarar

üstüne olivieraya 5 verdik desek

-7 zarar

2 kanat 1 ortasaha gitti 7 mılyonda zarar ettik

Üstte paylaştım. Ortayı Torreira-Sara-Demirbay yapıp İleri 3'lüyü serbest bırakabilir Buruk. 13'üne kadar transfer gelirse bilemem.
En mantiklisi bu hatta kaani ilave edip sarayi ileri saga bile yazabilirsin kopek gibi pres yaparsin

Sara Osimhen Baris

Icardi donene kadar her donen topu alirsin
Nerde kosmayan adam oynatip pres yaptiriyor

Arkadaş kanat oyuncusuna ne kadar kafayı takmışınız yav valla anlayamıyorum. Arkadaşlar elimizde kanat oyuncusu kalmadı tamam mı daha neyin ısrarı bu

Sizce üçlü savunma düzenine veya dörtlü bir savunma düzeninde kenarları sadece bek oyuncularının kullanacağı bir düzene dönmeyecek direk 4-2-3-1 veya 4-4-2 düzeninden devam edecek olsak Zaha,Tete,Kerem,Zaniolo gibi 4 kanat oyuncusunun satılıp hiçbir kanat oyuncusunun alınmadığı bir transfer döneminin sonunda biraz saçma olmaz mı?

Zaten saçmalık surda Oliviera yi gönderiyoruz Keremi Zaha yi gonderiyoruz yerleri boş birde transfer kapandı da demiyoruz olacak da demiyoruz gibi saçma sapan açıklama Oliviera ya zaten parasını verdikten sonra hem senden alıyor ücret hem transfer oldugu kulüpten madem transfer yapmayacan faydalanirsin transfer yaparsan da sözleşmesini dondur ne hali varsa görsün değişikler.
Aynen öyle taraftar şunu bekliyor çık deki uğraştık olmadı sebebi şu şu şundan ötürü listeyi elimizdeki oyuncuları vericez lig için 2-3 düşük maliyetli oyuncu alıcaz taraftar okey olur zaten cidden üst seviye adama gerek yok Şuan

Gravilion al mesela Apo yerine michut boşta al ikisini kap mesela

Okansız diyeceğim bundan mütevellit

Arkadaş kanat oyuncusuna ne kadar kafayı takmışınız yav valla anlayamıyorum. Arkadaşlar elimizde kanat oyuncusu kalmadı tamam mı daha neyin ısrarı bu

Sizce üçlü savunma düzenine veya dörtlü bir savunma düzeninde kenarları sadece bek oyuncularının kullanacağı bir düzene dönmeyecek direk 4-2-3-1 veya 4-4-2 düzeninden devam edecek olsak Zaha,Tete,Kerem,Zaniolo gibi 4 kanat oyuncusunun satılıp hiçbir kanat oyuncusunun alınmadığı bir transfer döneminin sonunda biraz saçma olmaz mı?
4 lü sistemler bence rafa kalktı artık kesinlikle bitti

geçen sezon haziran ayında transfer yapmayacağımiz mevki kanatti biz tam 3 kanat oyuncusu aldık

1 hafta önce transfer yapamayacağımız mevki santrafordu biz dev bir santrafor aldık

ve sürekli orta sahasiz kaliyoruz

Bunlar bu kadar hain olmaz en azından ortasaha ve bir kanat yetişir diyordum bakamadım şu saate kadar haberlere şimdi girdim foruma tek kelimeyle rezil bir yönetime sahibiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt