Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim, verim alacaksın, ben bu kadar hazır isteyen bir adam görmedim,Yusuf demir daha 21 yaşında, verim alacaksak, en azından deneyeceksin,Metehanı zor bela oynattı.
hep diyorum ya CLye kalan takımlara bakalım yaş ortalamaları kaç, dünyaca ünlü yıldızlar var mı? iyi oyun için 11 oyuncu da süperstar mı olcak? hoca verim alacak,sistem parlatır çoğu oyuncuyu,millet bizle adı geçse yönetim istifa denecek oyuncularla ne top oynuyor CLye kalıyor

Muhtemelen kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda Kaan Ayhan gibi ekstra bir tutucu oyuncu yerine Mertens başlar bana kalırsa. Sara daha derin oyuncu kurucu gibi Mertens de merkezde daha serbest İcardi & Osimhen ikiline bağlantı kuracak oyuncu olur

Avrupa Ligi maçlarında veya zor geçecek deplasman maçlarında ise Kaan Ayhan 'ın oradaki rolü önemli gerçekten. Hem bu sezonun başında en çok zorlandığımız hava toplarını alacak oyuncu olması için hem pozisyon tutabilecek bir oyuncu olduğu için hem de mecbur kalıp sık sık kullandığımız uzun topları belki de takımda sakin kalıp atabilecek en iyi oyuncu olduğu için

Yani bence 2 farklı Galatasaray izleyeceğiz. Lig maçlarının ve kolay maçların çoğunda

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens
Osimhen-İcardi

Daha zor geçmesini beklediğimiz özellikle deplasman maçları ve bazı Avrupa Ligi maçlarında

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Kaan
Barış-Sara-Torreira-Jakobs
Osimhen-İcardi

Icardi, Mertens, Torreira geldiğinde Avrupa'da yoktuk. Lig için oyuncu alınmalı özellikle kanada mutlaka kaliteli bir isim alınmalı.

-------------Muslera------
---Abdülkerim-Nelson-Davinson--
Jabos-----------------------------Barış(Jelert)
-----------Sara-Torreria------------
--------------Mertens------------
------------İcardi-Osimhen------

icardi dönünce hoca mecburen böyle oynamak zorunda kalacak gibi icardi ve osimhen'i başka türlü oynatmak çok zor ayrıca hoca mertens'i kesmiyor yada 4lü oynamak isterse ziyech veya yunus kanatları sıkıntı çıkarması muhtemel

Ana 11'de hiç bir takımdan geri değiliz. Hatta savunma ve hücumda direkt üstünüz bence.
çok net katılmakla beraber, takımımızın sorunu kadro kalitesi değil zaten. içinde bulunduğu ortam. yoksa 2-3 oyuncu her türlü alınır zaten.

yöneticilerimizin tamamı (başkan-yöneticiler-hoca) zerre güven vermiyor. bilet yolsuzluğu ithamından tutalım, florya projesii ile ilgili yapılan ithamlar. skandal üzerine skandallar.

oyuncuların surat ifadesi bile mutsuz.

yönetim ilk fırsatta kongreye gidip güven tazelemeli. puan farkı oluşmadan. hemen.

3-5-2 kâğıt üzerinde iyi ama geçen sene kanat oyuncularından bulduğumuz gol 40’tan fazla 20’ye yakın asist var
Oyunu çözen kanatlar olmayınca kesin zorlanacağız hiç pratiğimizin olmadığı bu sistemde
Adapte olana kadar iş işten geçmez inşallah

saranın ve barışın çift hane yapması lazım

Sara et mi balık mı daha çözemediğimiz için ne desem yalan olur

Kaleye yakın oynarsa belki bir şeyler yapar gibi ama tam tersi sezonun fiyaskosu da çıkabilir 5 maç sonra cicaldau performansı vermeyeceğinin garantisi yok gözümde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-------------Muslera------
---Abdülkerim-Nelson-Davinson--
Jabos-----------------------------Barış(Jelert)
-----------Sara-Torreria------------
--------------Mertens------------
------------İcardi-Osimhen------

icardi dönünce hoca mecburen böyle oynamak zorunda kalacak gibi icardi ve osimhen'i başka türlü oynatmak çok zor ayrıca hoca mertens'i kesmiyor yada 4lü oynamak isterse ziyech veya yunus kanatları sıkıntı çıkarması muhtemel
icardi donmesede oynucaz kanat yok

simdi gidip eskısı gıbı oynamaya calısır bu adam cıldırtır bizi

4'lü de orta sahayı 2 yapıp ya da boşalttığımız an beşiktaş ve Young Boys maçları skandal geçti yine bu düzende 2'li orta saha kurgusu yaparsak Osimhen - Icardi'ye top bile getiremeyiz 2 gün sonra yine el kol hareketi çekmeye başlarlar.

Aslında sistem değiştirme işine karşı değilim doğrusunu yapıyor olabiliriz tabi sahada görmeden iyi ya da kötü konuşmak doğru değil ama kızılması gereken konu kafada bir sistem bir plan varsa bunu Jelert + Sara almadan önce planlanması lazımdı en sonda Osimhen gelmeden önce eksik olan yerler yine eksik kaldı.
Bjk maçından sonra bu sistem değişikliği kararı olmalıydı o konuda bildiğin spontane yaptı. Bundan sonra artık hocalık yapacak. İlk 11 gayet iyi bir ilk 11 3-5-2'de alternatif olarakta Yunus, Yusuf,, Metehan, Eyüp, Efe, Gökdeniz, Metehan gibi gençlerden de katkı alacak. Sara, Kerem 3'lü orta sahada katkıları olacak oyuncu. Köhn'ün gitmesi gereksizmiş mesela. 3'lüde Jelert'in de iş yapacağını düşünüyorum ama rotasyona düşüyor mecburen o yüzden rotasyon için o bonservis fazla. 1 tane orta saha net eksik dripling yeteneği olan biri iyi olurdu ama bu eksiği kapatacak Gökdeniz var o çocuğun en büyük özelliğinden biri dripling deniyordu.

Kendisine haramzade diyen birinin düğününe gitmeye çalışan adamdan ne beklersin ki

Gerçekleri çat çat söyleyince de eleştiriyo oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt