Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her oyuncunun altına yedeklerini de yazabildiğin bir kadro yapıcı site linki versenize bana. Görüyorum herkeste, pek kullanmadım öyle siteler bilmiyorum ben hangisi hangisi...

sara iyi futbolcu rahat olun.jelert ve jakobs da iyi çıkacak...Korktuğumuz gibi olmayacak,ama okan hoca sınıfta kaldı..Zaten açıkçası yaşı yetenler bilir intere ekürüsi belezoğlu ile bonservissiz nasıl kaçtığını oradan bjk ye nasıl döndüğünü...Ben 2 sampiyonlugu onun sayesinde kazandığımıza bir gün bile inanmadım..Hasan şaş ,bülent korkmaz gibi Gs aidiyet hissetiğine de inanmıyorum...

İsim peşinde koşmayıp doğru adamlara doğru paraları verseler şuan da muazzam takım kurmuşlardı. Adamlar iş bilmezliğin kitabını yazdı.

kadro lig için yeterli duruma göre ocakta takviye gelir açıklaması daha gelmedi mi

Ağalar transfer konusunda son kez şunları söylemek istiyorum sonuna kadar okursanız sevinirim. Geçen sene 1 dk bile maçı boş izlemeden yensek de yenilsek de her maç analiz yaptım. Geçen sene biz tamamen bireysel performans ile kazandık bir hafta kerem bir hafta barış bir hafta icardi bir hafta ziyech zaha vs. Oyunumuz plansız. Taktik yok. Balık baştan kokmuş biz hep hali altına süpürdük ya da sineye çektik. Yanlış hatırlamıyorsam zaha ile 5 maç aldık bireysel performans. Barış 4 ziyech 3 icardi 5 6 mertens yine 4 5 kerem 4 5 yani hep bireysel olarak bir şeyler yaptık. Beğenmediğimiz oliviera Rize maçını kopardı. Vinicus kasımpaşa öyle hep bireysel oldu galibiyetlerimiz. Bu kişilerin maçta iyi olmadığı maçları kaybettik. Apokerim gecen sene ocak ayından beri pert bi önlem almak taraftar olarak benim görevim değil. Hocayı teknik ekibi biz neden orada tutuyoruz? Bunlari görsün önlem alsın diye. Geçen sene her maç bir hastalık edindik. Tekrar tekrar söylüyorum okan buruk kendine gel. Gelmezsen bu taraftar seni öyle bir gönderir ki ben galatasarayda oynadım bile diyemezsin. Umarım yanılırım ve 6. Haftada okan mouyu yener. Umarım topçular aidiyet hissedip gereken cevabı sahada rakiplere verir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bence şu an 3 takımında 11 leri birbirine yakın güçte ama yedek kulübesi en kötü takım biziz + bu tff hakemleriyle şampiyonluk imkansız gibi duruyor en az 2 tane kaliteli isim kadroya katmak şart

transfer olmuyorsa şu taktiği düzeltsin hoca, her top kaybından sonra geri kazanamıyoruz ve kontra yiyoruz. young boys delik deşik etti. olmuyor işte pres oyunu bu kadroyla. rabiot gelse gene aynı kafayla devam edecekti belki de

Bu hatipoglu makina muhendisi degilmiydi
Bu is nasil oluyor mesela yarin dursun ben akrabasi olsam gel transferi sen yap diyebiliyormu liyakat varmi bu iste

Erden timur uykusuz kaldi hastanelik oldu
evine isine gitmedi ucaklarda yatti kalkti

Bu hatipoglu ne yapti klup parasiyla yedi icti gezdi bu isi neden amatorlere birakiyoruz
Milyon euro nasil bir vasifsiza emanet edilir
cozemiyorum madem ettiniz hic degilde gardiyide ilk gunden ise dahil etseydiniz
Makina mühendisiymiş...
Bunun yaptığı yada uğraştığı her ne zıkkımsa o makina kendi kendini imha eder. Hayatımda gördüğüm en beceriksiz işe yaramaz iş bilmez yönetici olabilir. Çıkıp özür dilemişti bide. Bunların özrüne hiçbirşeyine güvenmeyeceksin. Gördük tek adam kendi geldi resmen Oshimen den bahs ediyorum. Aynı gece bunda bir egolar tripler. "Daha ne kadar transfer yapacaz yaw" Sen mi yaptın ula??
La yürü git sen önce hitabet öğren. Erden Timur un saçının kılı bile sen ve seni oraya getirenlerden daha kıymetli. Hepiniz defolup gideceksin.

rafa ismı gectıgınde burda gömülüyordu

benficanın keremı falan denılıyordu top kaybedıyormus

yani taraftarın beklentisi dursuna ragmen yüksekti
Rafa’yı gömen pek hatırlamıyorum ama ben beklemesem de oyuncu ikna olmuştu, Mertens geçişi için ideal bir transfer olacaktı ha maliyetli diye almayabilirsin ama aynı parayı son gün başkasına da vermeyeceksin o zaman.

Şimdi üstüne bir de Grosskreutz gibi Osimhen'in belgelerinde eksik çıktı, Osimhen Avrupa listesinde yer alamadı, GS sehven yapılan hataya dair itiraz ve düzeltme için UEFA'ya özel olarak başvurdu skandalı patlasa nasıl olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt