Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera jakops abdulkerim Nelson davinson barış , Berkan torreira sara , osimhen icardi 3 5 2 , aslında 11 olarak bakarsak fiziksel olarak baya baya iyi takım oluyoruz hatta korkunç seviyeye gelebiliriz fiziksel olarak herkes hazır olursa koşmayan dirençsiz oyuncu yok şu 11 de fakat Okan hocanın oyun sistemi bu değil üzerine torreira veya barış sakatlansa herşey bozuluyor işimiz tamamen şansa kaldı , jakops barış osimhen davinson zaten fiziksel olarak ezici güçte oyuncular diğer oyuncularda kimseye yük olmayacak oyuncular

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi gelene kadar çift forvet oynamaz hoca bence ,

4-2-3-1 den devam ederiz.

Sol kanat barış oynar

Sağ kanat için ise Yunus, Yusuf, Ziyech maç günü canı hangisini isterse onu oynatır.

Muslera
Jelert..Nelsson..Apo..Jakobs
Torreira..Sara
Ziyech..Mertens..Barış
Osimhen

Devam ederiz.

KALECİ
Muslera1
Livakovic2 Mert3
Günay1 İrfan2 Ersin3

DEFANS
Jelert3 Osayi1 Svensson2

Sanchez1 Dijku2 Paulista3

Nelsson1 Çağlar2 Uduokhai3

Jakobs3 Osterwolde1 Masuaku2

Kaan1 M.Müldür2 Onur3

Metahan3 Samet2 Emirhan1

ORTA SAHA
Torreira1
Amrabat2 Musrati3

Sara3 Fred2 Gedson1

Barış1
Maximin2 Rashica3

Ziyech3 Tadic1 Mario2

Mertens3 Szymanski2 Rafa1

Berkan2 İsmail1 Salih3

K.Demirbay1 Mhy3 Ndour2

Yunus2 Cengiz1 Can Keleş3

Yusuf3 İrfan1 Muci2

FORVET
Osimhen1
Dzeko3 İmmobile2

İcardi1 En Nesyri2 Semih3

Batshuayi1 Cenk2 Mustafa3
Livakovic1 Mert2 Muslera3

İcardi gelene kadar çift forvet oynamaz hoca bence ,

4-2-3-1 den devam ederiz.

Sol kanat barış oynar

Sağ kanat için ise Yunus, Yusuf, Ziyech maç günü canı hangisini isterse onu oynatır.

Muslera
Jelert..Nelsson..Apo..Jakobs
Torreira..Sara
Ziyech..Mertens..Barış
Osimhen

Devam ederiz.
Osimhen takımı tanımıyor.

İlerde şaşkın şaşkın kendisine pas atılmasını bekleyecektir.
İleri şişirilen toplar mı dersin kanattan getirilip rakibe kaptırılan kontra yediğimiz toplar mı ..
herif muhtemelen saçını başını yolacaktır

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.

Jakobs antrenmanda sakatlansa sapı tutan bir kadro mühendisliğimiz var şu an. Emeği geçenlerin istifa etmemesi skandaldır.

bu takımın artık 4231 şansı kalmadı

ya 442 ya 352

442 için ilk 11ine bir kanat 1 orta saha ol ak üzere 2, yedeklere 1 kanat lazım

352 için ise doğrudan 11 için 1 sol stoper 1 orta saha ve yedekler için dev1 kanat bek lazım
4-4-2nin 11ine kanada gerek yok, sara-barış devam eder. sara ortada oynayamaz bu düzende.

Geçen seneki takım daha iyiydi gelen giden olmasa şampiyon takım kalsa daha iyiydi.

Osimhen takımı tanımıyor.

İlerde şaşkın şaşkın kendisine pas atılmasını bekleyecektir.
İleri şişirilen toplar mı dersin kanattan getirilip rakibe kaptırılan kontra yediğimiz toplar mı ..
herif muhtemelen saçını başını yolacaktır
abi öylede gel bunu idareye anlat.

Resmen ayağımıza sıktık ya . Ben dünyada şampiyon olan bir takımın böyle bir mallık yapacağına gram ihtimal vermiyorum diğer ülkelerde.

Hele hele fener geçen sene şu kadroyla şampiyon olsaydı 102 puanla o oyuncuları el üstünde tutarlardı.

abi öylede gel bunu idareye anlat.

Resmen ayağımıza sıktık ya . Ben dünyada şampiyon olan bir takımın böyle bir mallık yapacağına gram ihtimal vermiyorum diğer ülkelerde.

Hele hele fener geçen sene şu kadroyla şampiyon olsaydı 102 puanla o oyuncuları el üstünde tutarlardı.
Osimhen şöyle düşünmüştür: mertens abim atar diye düşünmüştür dakika 45 te mertens dili disarda oyundan çıkar. Osimhen de kafası kesik tavuk gibi ordan oraya koşar durur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt