Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şunuda baştan kavrayalım

CL ye katılsaydık yönetim açılacak limitle beraber DAHA SAÇMA VE MALİYETLİ işleri yapmak zorunda kalacaktı - yoksa CL de rezil oalcaktık...

oraya katılamadık. resmen "bizim yerimiz CL falan değil" elenmesi oldu - realite tokat gibi geldi orda.

AVL diye süsleme püslemeyle YB saçmalığını süspanse edip - Uefa kupasına kadro kuracağız kafası lanse ettiler - hayatlarının düşeşi Osimhen oldu -orda bile bunu gösterdiler.

ama genede ekstra hamleleri yapamadılar - burda Teknik kadro ile NET bir çalışma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Osimhen'i almışın , adın çıkmış - kadronda hala gıpta edilecek adamlar var ...nasıl ihtiyacına adam alamazsın - ama potansiyel - ama idare etcek.

fakat yönetimin EN BÜYÜK ve TEK HEDEFİ ...25inci şampiyonluk...çünkü türkiyede her yaptığınızı kanıtlayan tek şey o ... bu sezon lig ekstra önemli olabilir direkt CL için ama - bu seneden sen ekonomik olarak kendini dara soktun bu maliyetlerle ve gelirlerle...allahbilir nerden ekstra para harcandı.

bu adamların ne vizyonu var - ve Galatasaray'ın avrupa markası farkındalığı var ne kulübün mottosunu benimsemişlikleri var ...alırız teneke kupamızı kutup ayılarıla video çekeriz PR yaparız...

sonra kendimize başarılıyız deriz.

5 ...para...etmez...

Avrupa’ya bildiremiyoruz diye artık transfere gerek yok demekte yanlış. Bu sezon ilk hedef lig zaten. 5. yıldız ve daha önemlisi Şampiyonlar ligine direk katılıyorsun.
Goretzka ve Rabiot gibi adamlar halen gelebilir ama benim istediğim kendi kulübünde daha önde olan adamlar yüzünden forma şansı bulamayan çok yetenekli genç futbolculardan biri kiralık olarak alınmalı. En az 10 tane böyle adam vardır ama bunlar getirebilir mi o asıl sorun.

Okan'ın plansızlığı, ön görgüsüzlüğü, iş bilmezliği Galatasarayı büyük zarara uğratıyor. Yok 2 sene şampiyon oldu, yok rekorlar kırdı diyenler bunu görmüyor. Körü körüne savunmaya devam. Okan yerine ortalama bir hoca dahi olsa Galatasaray şampiyon olur. Hocasız bile şampiyon olmuş takımız.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 oynamak için gerekli taktik bilgiyi geçtim gerekli antrenman saatine bile hazır değil bizim teknik ekip ve futbolcular :)
Okan buruk gerçekten bu sistemi denemeye çalışırsa teknik direktörlük yeteneklerinin çok zayıf olduğunu kabul edeceğim, sen bu takımda young boys rövanş maçında sadece mertens yerine batshuayi koyup 4 4 2 oyununu bile oynatamadın, ki senin sisteminle neredeyse aynı dizilime sahip bir sistemdi, bir tane set oyunu çıkaramadın, 3 5 2 nasıl oynayacaksın

Kaderimiz birazda Icardi nin Osimheni ne kadar kabulleneceğine bağlı. Icardi şimdiye kadar takımın yıldızıyken şimdi 2.plana düştü, takım içi huzursuzluk oluşursa ve ben gitmek istiyorum derse hiç şaşırmam. Çok dengesiz bir kadro kurduk açıkçası.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk hoca falan değildir

Çocuk gibi kadroyla oynamaktan başka bir halt ettiği yok

Kadıköydeki maçta nasıl bir rezillik yaşatacak merak ediyorum

Oyuncu becerisiyle bugüne kadar geldik, bundan sonra çok daha fazla ihtiyacımız var.

Avrupa’ya bildiremiyoruz diye artık transfere gerek yok demekte yanlış. Bu sezon ilk hedef lig zaten. 5. yıldız ve daha önemlisi Şampiyonlar ligine direk katılıyorsun.
Goretzka ve Rabiot gibi adamlar halen gelebilir ama benim istediğim kendi kulübünde daha önde olan adamlar yüzünden forma şansı bulamayan çok yetenekli genç futbolculardan biri kiralık olarak alınmalı. En az 10 tane böyle adam vardır ama bunlar getirebilir mi o asıl sorun.

Ben de hala transfer istiyorum ama sadece lig icin yüksek maliyetli oyuncu alinmaz artik. Bence scout transferleri yapilmali simdi.

Okan buruk gerçekten bu sistemi denemeye çalışırsa teknik direktörlük yeteneklerinin çok zayıf olduğunu kabul edeceğim, sen bu takımda young boys rövanş maçında sadece mertens yerine batshuayi koyup 4 4 2 oyununu bile oynatamadın, ki senin sisteminle neredeyse aynı dizilime sahip bir sistemdi, bir tane set oyunu çıkaramadın, 3 5 2 nasıl oynayacaksın
3-5-2 oynayabilmesi için her şeyden önce kadronun üzerinde mutlak hakimiyet kurup futbolculara sözünü dinletebilmesi gerek. Daha beş maç önce Zaha yanlış taktik verdi ondan kaybettik diyen adamsın sen :)

İcardi hala takımın en büyük starı. Osimhen müthiş forvet ama İcardinin karizmasının yanına yaklaşabilme ihtimali yok. Reyis sakatlıktan sonra kendine gelirse sahada da bunu hissettirecektir. Çift forvet oynayacaksak ki %99 oynayacağız 1 forvetin 10 numara gibi daha fazla sorumluluk alması gerekecek bunu yapacak olan da İcardi. Oyun zekası olarak İcardi Osimhenden çok daha üstün bir futbolcu.

abi öylede gel bunu idareye anlat.

Resmen ayağımıza sıktık ya . Ben dünyada şampiyon olan bir takımın böyle bir mallık yapacağına gram ihtimal vermiyorum diğer ülkelerde.

Hele hele fener geçen sene şu kadroyla şampiyon olsaydı 102 puanla o oyuncuları el üstünde tutarlardı.
Biz bunu her iki senede bir yapıyoruz resmen tekerrür ediyor

Açıkçası sadece lig için ben bir oyuncuya 8 milyon küsür maaş artı anasına da beşibiryerde takmanın manasını göremiyorum genç ve satabileceğimiz oyuncular alalım

Bir tane gerizekalı getir koy oraya bilir ki EPL takımlarından transfer edilecek bir sürü oyuncu var. Herifler kulaklarının üstüne yatmış duymuyorlar. Chelsea’ de iki tane cuk oturacak oyuncu var bizim takıma. Kanata alabileceğin Kamaldeen Sulemana var ki özel seyircisi olur. Ama tutturmuşlar Rabiot. Onun ben anasını kovaliyim. Transfer olsada kurtulsak deyyustan.

yav neyi anlatıyorsunuz abi - falsoların belliyken 2 senelik sistemini son 2 günde mi değiştirmeye karar verdin...

sezon başında kadrosu sıkıntısız takımdın
mali açıan raht takımdın
erken hamle avantajın vardı - sezonu geç açıyordun
2 kamp gördü TÜM TAKIM

sonuç belli.

ne yönetimimiz yönetim , nede hocamız kalifiye bir hoca..."bzi güçlüyüz, her şey olur kendiliğinden" ...nah olur.

bu durumda sezon içi sıkıntı yaşayacağımız o kadar aşikarki. klasik yani ne zaman desemki ulan bu sene vurup gideceğiz işte gene geldi o fırsat...hemen kulüp kendini girdaba sokuyor.

inanılmaz bir şey.

Senaryo çok net. Milli ara sonrası okan paok ve fenere yenilir kovulur hoca bakarlar yalandan 2 yabancı isim çıkar sonra Fatih Terim gelir.

3-5-2 oynayabilmesi için her şeyden önce kadronun üzerinde mutlak hakimiyet kurup futbolculara sözünü dinletebilmesi gerek. Daha beş maç önce Zaha yanlış taktik verdi ondan kaybettik diyen adamsın sen :)
Benim hocayla ilgili gözümü korkutan 2.maç oydu, tamamen sistemsizlik, bir tane orta saha bırakmadan bütün hücum oyuncularını ileri sürmesi sahadaki herkesin yerini değiştirmesi ve en sonunda zahaya söyledim aktaramadı demesi, korkunç bir gündü

"Okan hoca orta saha hamlesi olamadığı için Cicaldau'yu kontenjan açık olmasından dolayı tutma kararı aldı"

haberleri daha düşmedi mi

yav neyi anlatıyorsunuz abi - falsoların belliyken 2 senelik sistemini son 2 günde mi değiştirmeye karar verdin...

sezon başında kadrosu sıkıntısız takımdın
mali açıan raht takımdın
erken hamle avantajın vardı - sezonu geç açıyordun
2 kamp gördü TÜM TAKIM

sonuç belli.

ne yönetimimiz yönetim , nede hocamız kalifiye bir hoca...

bu durumda sezon içi sıkıntı yaşayacağımız o kadar aşikarki. klasik yani ne zaman desemki ulan bu sene vurup gideceğiz işte gene geldi o fırsat...hemen kulüp kendini girdaba sokuyor.

inanılmaz bir şey.
Başarı ihtimalimizin düşük olduğunu kabul ediyorum ama yapacak birşey yok 2 sezon üst üste şampiyon olmuş hocayı sene başında gönderecek halimiz yok bu sezonu bir şekilde gözlemleyeceğiz, başarısızlık halinde hoca gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt