Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın ilk defa divan kurulunda ki dedelerden yana olacagım. Umarım inim inim inletirler Dursun ve saz ekibini.

Umarım Eray Yazgan, Metin Öztürk ve Cenk Ergün bir daha lisede pilav bile yiyecek yüz bulamazlar bırak yönetime girmeyi.

Reziller ordusu.
bugün ve basına kapalı. (karaborsa işler ile ilgili bugün 17:00 de)

ayrıca olağan aylık toplantı olacak mı bilmiyorum tabide.

takım 11 günde 4 maç oynayacak ama en azından hepsi istanbulda olacak. Okan bu konuda bile 4 ayak üstüne düşmüş durumda ama yine de paketlenmesine mani olamayacaktır.
neredeyse 1 hafta geçti son maçın üstünden takım top yüzü görmedi daha, hangi hazırlıkla? :LOL:

Ben de tutmayan bir diziliş, tutmayan bir sistem üzerinde ısrar etmeye gerek yok. Okan Hoca en azından bunun farkına varıp bir arayış içinde olduğu için tebrik ediyorum diyorum

Çünkü mevcut çökmeye başlamış sistem ve diziliş üzerinde ısrar etsek de istenilen transferler gelse de sonucun çok farklı olacağına inanmıyordum

Bence Galatasaray'ın sıkıntısı kadro derinliğinden de transferden de çok daha öteydi. Okan Hoca yeni bir diziliş yeni bir sistem ile başarılı olabilirse ne güzel, olamazsa da sadece kaçınılmaz olan sonunu hızlandırmış olur en fazla
Sistem sıkıntı olabilir ama bence en önemli problemimiz oyuncuların fiziksel olarak iyi durumda olmaması. Anadolu maçlarında bile sıkıntı yaşıyoruz.

Kostic ve Soumare transferlerini bitirmeye calisiyoruz diye haberler var.

(fotbolltransfers sitesinde)

aksamki divanı basina kapatmislar

hayri kozak f.altayli flan vs vs

keske izleyebilsek bu lezzet solenini
epey gergin geçecek - trasnfer o şu bu yüzünden değil bu arada - soruşturmaya giren tim ELİTİST üyeler "nooluyoruz bu nedir" modunda harlayacak...

tahminen atışmalar olacak ...TV ye o yüzden kapalı.

he ama istersen başkanın kapısı stadda açıktır - gidip sorabilirsin .. anlatır tek tek .

Kaderimiz birazda Icardi nin Osimheni ne kadar kabulleneceğine bağlı. Icardi şimdiye kadar takımın yıldızıyken şimdi 2.plana düştü, takım içi huzursuzluk oluşursa ve ben gitmek istiyorum derse hiç şaşırmam. Çok dengesiz bir kadro kurduk açıkçası.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bu sorunumuz olacak. Öyle veya böyle Icardi, takımın bayrak adamıdır, kiralık bir oyuncu için Osimhen bile olsa, Icardi takımın kralıdır.

Okan bunu nasıl ayarlayacak göreceğiz.

Sistem sıkıntı olabilir ama bence en önemli problemimiz oyuncuların fiziksel olarak iyi durumda olmaması. Anadolu maçlarında bile sıkıntı yaşıyoruz.
ben biraz aksini düşünüyorum.

oyunun sistemin tutmadığı için takımın %60 ı maçta normalden 2-3 katı fazla depar atma durumunda oluyor.. haliyle yoruluyor - çünkü adam adama araların çok açık

ve hala 38 yaşındaki adam 90+2 lere kadar sahada.(Maçı almışsın farkı yapmışsın...1-1 olsa anlarım). Keza hazırlık maçlarında da öyleydi 75 dk oynattı hep.

Yarın ilk defa divan kurulunda ki dedelerden yana olacagım. Umarım inim inim inletirler Dursun ve saz ekibini.

Umarım Eray Yazgan, Metin Öztürk ve Cenk Ergün bir daha lisede pilav bile yiyecek yüz bulamazlar bırak yönetime girmeyi.

Reziller ordusu.
Kongre üyeleri futboldan anlamaz, pek niye transfer yapmadın diye eleştirmez. İşleri güçleri Galatasaray adası, riva, florya falan.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaderimiz birazda Icardi nin Osimheni ne kadar kabulleneceğine bağlı. Icardi şimdiye kadar takımın yıldızıyken şimdi 2.plana düştü, takım içi huzursuzluk oluşursa ve ben gitmek istiyorum derse hiç şaşırmam.
Osi ile ilgili bence asla öyle bir durum olmaz - hatta rahatlar , sorumluluğu paylaşıyorlar gol konusunda sonuçta beraber oynarlarsa.

icardi telleri nasıl koparır.

Erden Timur gitti - bu bir faktör
Kerem gitti - profesyonel olmasada can sıkıcı faktör
okan hoca takımda kontrolü yitirir - ki oraya doğru gidiyoruz

o zaman gitmek isteyebilir - burası kümese döndü diyerekten.

ADS-B Exchange - track aircraft live

Beceriksiz beyefendileri almaya giden "ÖZEL" uçak kalkmış sanırım.
Umarım bizim değildir.

Direk Milan'dan tarifeliyle dönseydiniz ya? Nedir ulan bu işler?
2-3 tane iş bilmeze İstanbul'dan Milan'a uçak kaldırmak filan?
Biz yayına, bilete, formaya bunun için mi para verdik?

Gidişiniz yakındır!!

Kostic ve Soumare transferlerini bitirmeye calisiyoruz diye haberler var.

(fotbolltransfers sitesinde)
Kostic'in şu sakatlık konularının aslını astearını çok merak ediyorum...bir taraf adam yürüyen hastane gibi bakıyor , öbür taraf "yok ya 15 günlük sakatlığı var" diyor.

bol bol transfer haberleri pompalayacaklar belli, klasik taktikler. Son güne kadar böyle devam eder

Dediğim gibi 4-3-1-2 dışında hiç bir oyunu oynayamaz eldeki kadro ve rotasyon.

---------------------Muslera----------------------

--Barış-------Nelsson-------Sanchez----Jacobs--

------Demirbay--------Torreira-----Sara-----------

-------------------Mertens--------------------------

--------Osimhen--------------İcardi (Bats)----------

IMG_5991.webp

Dua edelim bu osimhen transferi takimada hava katıp perforsmanlari yukari çeksin. Olası 6. Fener maçında yenilgi olursa okan hoca gider, ve gitmelidirde. Ayın 13 son gün, o güne kadar net 3 transfer bonservisi ile yapılabilirse ne ala. Normalde mevcut kadroda mertens, kerem demirbay, filan direk yedeğe atacak kadro lazjmken, şimdi onların yerine oynayabilecek adam bile yok. Bu sene 3 kulvari kesinlikle kaldiramayiz.

ADS-B Exchange - track aircraft live

Beceriksiz beyefendileri almaya giden "ÖZEL" uçak kalkmış sanırım.
Umarım bizim değildir.

Direk Milan'dan tarifeliyle dönseydiniz ya? Nedir ulan bu işler?
2-3 tane iş bilmeze İstanbul'dan Milan'a uçak kaldırmak filan?
Biz yayına, bilete, formaya bunun için mi para verdik?

Gidişiniz yakındır!!
100 milyonluk adam getirdiler tarifeli uçağa mı binecekler :) Kepaze adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt