Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

xxx sanchez nelsson jakobs

torriera xxx

barış sara xxx

osimhen
günay
jelert
kaan
apo
metehan
demirbay
berkan
ziyech
mertens
yunus
icardi
bats

yok öyle avrupa işi bitti diye transfer yapmamak.

bu takıma tecrübeli bir sağ bek (Trippier)
fizikli bir orta saha
pırpır bir sol kanat

ALACAKSINIZ!
11 milyon verdirtmedi mi sağ beke okan o jelertten verim alacak. Bu herifin eline be falan vermeyin. Oynatacak köpek gibi.

352 icin regista olabilecek adam bile aldik 20 milyona

okan bunu düsünemiyorsa bu bizim sucumuz degil

her türlü imkan var elinde

Bence Sara rakip ceza sahasına ne kadar yakın olursa o kadar iyi ..Ben bu heriften hala umutluyum doğru dürüst bir sistemde izlemek isterim hep bir kaosun içindeyiz sene başından beri.. Milli ara osimhenin takıma getireceği moral umarım bu süreci iyi degerlendiririz

Madem avrupa icin transfer yapilmadi,lig icin de herhangi bir oyuncu gelmemeli
Şampiyon olanın Şampiyonlar Ligine direkt gittiği, beraberinde 3 sene üst üste şampiyonluk ve 5. yıldızın geleceği sezonda lig için transfer yapmayalım yani?

Son düzenleme:
Okan hoca ne düşünüyor onu göreceğiz tabi. Kendimce 11 yapacak olur isem:

----------Nando
Davinson-Victor-Abdülkerim
Barış-Gabriel-Lucas-İsmail
------------Dries
------Osimhen-Michy

Mauro dönesiye kadar.

Zor maçlarda, Lucas-Kaan-Gabirel kurarız, Dries üstad kulübede olur.

Avrupayı sattınız bari lig icin en azından bir tane kanat alin çapsız herifer

Yasin Ozcan icin 4 milyon ve yusufu kiralik verebiliriz kesinlikle alinmali

Zeki Celik gelmeli jelert tek basina yetmez
Defansif bek zorlu maclarlada lazim

Uc tane yabanci oyuncuda gelmeli

Bir Orta Sah Bir Kanat
Birde Kanat 10 numara oynuyan adam

Keske birmancevici alsak

Okan Buruk 3-5-2 oynatmayacak. Kadro bu sistemden başkasını da kaldırmaz gibi gözüküyor. Futbolcu transferinden daha çok teknik direktör değişikliği en öncelikli durum.

bu arada benim kızgınlığım avrupa için....AVL kulvarına girmişsin CL den düşme yok - nasıl başlıyorsa turnuva o takımlar haricinde olmayacak - en ciddi rakibin falan şimdiden iyi kötü belli turnuvada...

abartmıyorum en kötü yarı final görmesi lazım bizim kalibredeki takımın - ama çok umudum yok - inşallah çok şaşırırım. AVL rakiplerini belki gözümde büyütüyorum ama kafada o öngörüm şu an yok.

lig için sakatlık maktlık olamzsa yetebilir diyeceğim ama burda da 2 adet rakibin var . 1 tanesi fizik olarak maçtan asla düşmez ..diğeri geçen seneki bize benzemeye yakın...mükemmel oyun yok ama skor buluyor falan. Derbi maçları belli edecek - orda da %51-49 uz diyorum. 6 ın hafta kadıköy mesela %50 şampiyonluk maçı bana göre.

Avrupa ligi yarı final işi kolay değil .. Biz eksikleri tamamlasak bile Tottenham-Manchester- Roma-Porto-Bilbao-Sociedad-Frankfurt bu takımlari geçmek kolay iş değil daha Lazio -ajax gibi bize sıkıntı çıkarabilecek takımları da yazmadım bile..
O an takımın uyumlu gitmesi şans faktörü hepsinin birleşmesi lazım ilerlemek için
.

Kaderimiz birazda Icardi nin Osimheni ne kadar kabulleneceğine bağlı. Icardi şimdiye kadar takımın yıldızıyken şimdi 2.plana düştü, takım içi huzursuzluk oluşursa ve ben gitmek istiyorum derse hiç şaşırmam. Çok dengesiz bir kadro kurduk açıkçası.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Icardi oyle bir adam degil gelen katki veren her adami kabullenir karakteri duzgun olsun yeter
Ornegin Batshuayi Osimenle kanka olur

Oyuncu değiştirince (5tane )anadolu takımıma dönüp 3-4 maç kaybedince göreceğiz o yönetici bızuntularını

Torreira gibi heriflerin yorgunluktan geberip çıkmayacağı ve sakatlıkları yaşayacağımız dönem geliyor.
Kusura bakmayın lig peşkeş çekildş

İcardi gol krallığına oynarken Demirbay'a hattrick için topu bırakmış bir adam. Asla ego savaşına gireceğini düşünmüyorum Osimhen atletizmiyle İcardi de oyun zekasıyla iş yapan bir adam çok iyi ikili olacaklardır. Bunlara ne kadar top taşıyabileceğiz asıl sıkıntı orda.

Zeki gelsin varsa öyle bir ihtimal .
Jelert 11 için çok zor ali turap oynasa ondan iyi oynar .
3 defansı sisteme geçmek biranda olacak iş değil 4 lu defansta yerini kaybeden defans hattımız 3 lu sistemde paramparça olur .
Yapılacak bir hamle bilerek yapılmıyor bence torrera yanına bilerek kimse alınmıyor çıldırmamak elde değil Ali koç olsa yapmaz yalandan birini alırdı söylenecek söz bulamıyorum.
Taylan oynasın Berkan oynasın gerekirse ama 3 lu orta sahaya don artık taraftarı cildirttiniz

Kiralık kanat ve merkez alabilir isek alacağız belki. Lig için ihtiyaç var zaten bakalım ne olacak.

Bu kadar olumsuzluk bir yana şunu da hep düşünüyorum takım hazırlık maçında 2.lig takımından 5 yedikten sonra parma maçı bjk young boys, kazanılsa bile ligdeki vasat oyun gösterdeki, bu sezon her türlü kötü bitecekti en azından yeterli transfer yapılmamış olsa da birşeylerin değişme ihtimali var, diğer türlü başarısızlık kesindi

Umarım risk alındığına değer Avrupada üst tura çıktığımızda lig için alacağımız oyuncuları kadroya yazdırabilirsek o zaman tamam ama olurda gruptan çıkamazsak o zaman bu taraftar gerekli biletleri keser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt