Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4lüden 3lüye dönme işi bence doğru bir iş. 2 sene şampiyonluktan sonra bir şeyleri kökten değiştirmezsek bu sezonun kayıp olduğu çok bariz görünüyodu. 3lüye yeterli bir kadro kuramadın sıkıntı burda.

------------------------Muslera-------------------------

-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------

Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan

-------------------İcardi-----Osimhen--------------------

Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
Berkanı solda kullanmak mantıklı oynayabilir orayı hatta demirbay yerine mertensi ya da yunusu da kullanabiliriz berkan sayesinde

dünyanın en iyi forvet rotasyonuna sahip takımın kanadı yunus akgün.

Fıkramız bu kadar

Bu saatten sonra lig için en mantıklısı uygun fiyatlı oyuncuyu bonservisli almak ya da kiralık oyuncu bakmak.

Gidip deli paralar ödeyerek oyuncu almaya çalışmazlar umarım.

Bu kadro FM'de Fifa'da 3-5-2 oynar, 4-3-1-2 oynar, 4-4-2 diamond oynar ama Okan'ın elinde bunların hiç birini oynayamaz. Olacak olan şey Barış ve Ziyek kanatlarıyla 4-2-4.
Ziyech patlak. Defansa hiç yardımcı olmuyor. Bi çare 13 eylüle kadar kenarda kalan bir topçu bulabilirsek. (Hocasıyla kavgalı, kadro dışı, mental sorunları olan tercihimizdir.)

ya birde hayatında bir kere genç oyuncu oynatmamış adam.
Veletleri çıkarın abi takımdan 14 kişi falan kalıyoruz fırsat çıkarsa alacaklarmış :asd: neyin fırsatını bekliyorsunuz ki haaland falan size gelecem mi demeli.
Hiç bir şey yapmayacaksanız gidip1-2 milyonluk kanadı koridor gibi kullanabilecek fransız, afrikalı bir şey getirmeniz lazım.
1ceza 2 sakatlık büyük bir maça denk geldiğinde u17 takviyesi yaparsın.

Bunu bile göremeyecek adam hoca olarak takım planlamasında.
Sen seni yiyecekler diye korkudan elindeki iki kanat oyuncusunu aynı anda yedin. 3. de gidecek.

Noldu olm bu adamlarla oynayamıyordun çözüm hepsini göndermek ve mal gibi kanatsız kalmak mıydı.
Madem 3 lü oynaycaktın zahayı kanat forvet 3-4-3 oynatsaydın.

Sergen senden daha yaratıcı bir hocaydı gitti forvet oyuncusunu kanat oynattı kaç gol attı, rezil edeceksin bu sene bizi rezil.

Sen bu sene yaptıklarınla acımasızca kovulmayı hakettin.

Şu yaptığımızı çocukken fm oynadığımda yapardım

Takımdaki herkesi satıp kulüpteki tüm parayı 2 adama gömerdim 14 kişiyle sezonu tamamlardım

Ali yiğit buruk un oyununa geldik beyler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 yıllık 30 milyona kadar çıktık deniyor rabyo için, yani şimdi bu bütçe ile genç dinamik bir orta saha alınamaz miydi?

2.5 oyuncuya versen 22.5 milyon Euro bonservis bedeli.

Gerçekten 22.5 m Euro ile dinamik sert bir orta saha bulamadık mi?

Iki ihtimal var ikisi de birbirinden beter..

1. Bu yöneticiler ve scout ekibi 22.5m Euro ile bir orta saha alamayacak kadar beceriksiz.

2. Böyle bir para ve bütçe yoktu ve milleti keklemek için haber pompaladilar.

Hangisi daha kötü bilemedim.

3 yıllık 30 milyona kadar çıktık deniyor rabyo için, yani şimdi bu bütçe ile genç dinamik bir orta saha alınamaz miydi?

1. Bu yöneticiler ve scout ekibi 22.5m Euro ile bir orta saha alamayacak kadar beceriksiz.

2. İhtimali seçiyorum o daha gerçekçi

Okan kesinlikle orta saha istemiyor , 12 kişi çıkarsak maçlara hükmen mağlup oluruz akıllı adam

O haberlerin hepsi yalan.Bir tane Avrupa basininda böyle bir haber yok.Dun yangın baslamasin diye yonetimin yaptığı yancı muhabirlerin de etkileşim için uğraştığı bir gün oldu.

Serdar Kelleci:”Altyapıdaki çocuklarla konuşuyorum. Hiçbiri A takımda gelecek görmüyor.Fırsatını bulan gidiyor.”

Serdar Kelleci:”80’lerde 90’larda aileler çocuklarını ellerinden tutup Florya’ya getirirlerdi. Bugün altyapıdan yetişen bir çocuğa forma verilmiyor. Niye kalsın abi bu çocuklar?”

Y.Boys'u elesek Kerem ve Zaha yerine bir kanat gelir aynen devam ederdik oyunda hiçbir şey değişmezdi. Oyunun arıza verdiği Boey gittiğinden beri belliydi 40 milyon bonservis gömmeden yapacaktın hazırlığını.

2. İhtimali seçiyorum o daha gerçekçi

Okan kesinlikle orta saha istemiyor , 12 kişi çıkarsak maçlara hükmen mağlup oluruz akıllı adam

anlamıyorlar hala

en büyük suçlu okan!

yönetime sezon başı sağbek ve 8 yeterli diyor
halbuki solbek solstoper ve 6 da lazımdı

alternatif bir 10 da lazımdı

sonra kimi istemiyorsan konuşup yollayacakdın başdan kampa almadan onunda yerini dolduracaktın!

şuna birde hoca diyorlar!

Bir şey soracağım bu Metin Öztürk denen herif nerede. Şampiyonluktan sonra o kutlama benim bu kutlama senin diye şekilden şekle giriyordu.

Y.Boys'u elesek Kerem ve Zaha yerine bir kanat gelir aynen devam ederdik oyunda hiçbir şey değişmezdi. Oyunun arıza verdiği Boey gittiğinden beri belliydi 40 milyon bonservis gömmeden yapacaktın hazırlığını.
arıza var ama tespit yok
stoperle anlaşıp forvet alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt