Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek hedef 25. Şampiyonluk

Avrupa falan realist hedef değil

Türkiye liginde oynayacaksın ve 3 lü savunma düşünüyoruz öyle mi ?

Üstelik orta sahaya Kaan-Torreira yazan var

Burası Türkiye ligi burada 7 savunmacıyla maça mı çıkılır ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rams Park 11 i

IMG_6855.webp

Elimizdeki bütün koşmaya mecali olan adamlardan istifade etmeliyiz çıkabildiğimiz en tempolu adamlardan 11 kurmamız lazım

Bu kadar kanat oyuncusunu yolladık acaba alt yapıda bilmediğimiz keşfedilmemiş bir oyuncu mu var acaba. İyimser yaklaşayım diyorum ama. :)

Merhaba Cenk Ergün. Lütfen istifa et
Keşke etse ve Erden Timur ya da daha iyisi gelse. Jacobs ve Sara sözleşmeleri tam Cenk Ergün işi. Verdiğimiz maaşlar için çok üzülüyorum. Genel yapı olarak pozitif bakmayı seviyorum hayata ve futbola. Doğru kadro mühendisliği yapılmadığını ve tutarsız bir kadro olduğunu görmekle birlikte süper lig için fazlasıyla güçlü ve iyi bir takımız. Hayalim Avrupa'da başarılı olmak ve bence ilk 8 maçta ilk 8e girebilmek için yeterli bir kadro da var. Gerisi biraz havayı yakalamak, biraz uyum ve doğru teknik yönetim. Young Boys ve Sparta Prague hatta Kopenhag yenilgileri rezaletti kabul ediyorum ama kadro kalitesi kötü olduğu için olduğunu düşünmüyorum. Hatalarımızdan ders alıp iyi bir uyum yakalarız inşallah.

Yav takımda şampiyonluğa oynayabilecek 15 adam var yok, yedeklerin yetersiz. Mevki farketmeksizin her kırmızı kartta, her sakatlıkta yusuflayacağız.

En güzeli zamanında Okan'ın da icinde oldugu 2000'e kadar oynadığımız diamond 4-4-2.

Orta 3'lü Torreira - Demirbay - Sara

önlerinde Hagi vari Mertens,

Önlerinde Arif gibi gezgin sağa sola giden koşular atan forvet arkası BAY

ve Santrafor Osimhen

Tempo ve pres gücü olarak ne kadar yanına yaklaşır bu kadro, İcardi gelince ne oynarız vs. buralar meçhul tabi.

Bir şekilde yine farklı dizilislerle de 3'lü orta saha oynarsak kotarabiliyoruz kadroyu da, benim için en büyük soru işareti Okan ezberinden bu sefer vaz gecer mi ?

Muslera
Nelsson Davinson Abdulkerim
Barış Sara Torreira Kerem Jakobs
Osimhen İcardi(Batshuayi)

Bu işte olacak kadro

Okan Buruk'un konuşmaması beni çıldırtıyor. Hangi dizilişle oynayacaksın çık anlat bize. Taraftarı bir rahatlatın.

Topu icardiye zor tasiyorduk artik hic top göremez forvetler
Topu taşıması için Sara alındı ancak tek başına yetersiz.Bir orta saha daha alırsak anca top taşırız. Eski Mertens olsa oda yapardı ama yaş..Bide hızlı beklerimiz var onlara da biraz özgürlük vermek lazım ikiside hızlı top taşıyabiliyolar. Biran önce Sara ile beraber takıma ısınırlarsa top taşıma ve dripling de sorun kalmaz ama ortasahaya bir takviye şart. Ve uyum çalişma vs biran önce yapılmalı

City gibi ileri yığılıp - karşıyı uzun topa zorlayarak hemen tekrar kazanma planı ile kısa mesafede yorulmadan baskı modu uygulayamazsak her maç patlar.

çünkü geriden topu 2 3 pasta ileri taşıyıp hızlı sonuç alma işini beceremiyoruz - 50 metre top sallayıp, hadi tutsun bakalım modumuz var . her maç uzun top sayımızın maşallahı var , buna orantılı olarak net gol poizsyonu düşük.

Torreira ekstra bir öne çıkıyor , Sara daha tam özgüvenli değil + hep kalabalık yerleşmiş defans var karşışında. ama sabit durmuyor , hareketli al ver işi yaptığı için bunu kırabilir ama hemen olmayacak o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt