Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.983
- 5.560
- 1.983
Şimdi 13 eylüle kadar süre var ya hızlı hareket edelim transferi bir an önce bitirelim demezler.Nasil olsa son bir iki gün teklif yaparız olursa olur derler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yabancı + 2 yerli alabilirler. Ahmetcan Kaplan- Emirhan İlkhan en mantıklı bu ikili olduğu için bunları yazıyorum ama Serdar Saatçi, Yasin Özcan, Yusuf Özdemir vb. gibi isimlerde olabilir ama yerli takviye yapılmalı bence.Sunu da eklemek lazim, Ziyech kaliyor diyor bizim muhabirler ama yabanci basin tersini soyluyor. Gidecekse 2 oyuncu daha alabiliriz ama bence 1 oyuncudan fazlasini almayacaklar. Cunku mac kadrolarina 12 tane yabanci alabiliyorsun, bu durumda 13. ve 14. yabanci her kim olursa tribunde olacak. Bence bunu da dusunuyorlardir.
Jakobs sol stoper hiç oynamamış ama fiziği, boyu, stili sol stoper oynamaya çok uygun. O rolü benimserse baya bir rahatlatır bizi. Abdülkerim'in sol stoper oynadığı senaryoda arkasına sarkan siyahi atlet adamlar kabus olur bize bütün sezon.
3’lü savunmalardaki stoperlerden biri genelde bek orjinli fizikli topçu oluyor zaten en doğrusu bu. Jacobs’un da savunma daha iyiydi yanılmıyorsam.yaw sallıyonuz da destekli sallayın bari jakobs ne stoperi allasen
Serdar Saatçi Trabzon'a çoktan imzayı attı.1 yabancı + 2 yerli alabilirler. Ahmetcan Kaplan- Emirhan İlkhan en mantıklı bu ikili olduğu için bunları yazıyorum ama Serdar Saatçi, Yasin Özcan, Yusuf Özdemir vb. gibi isimlerde olabilir ama yerli takviye yapılmalı bence.
inşallah italyan kondisyoner ve yardımcı arıyordurOkan 3 gündür italyada harbiden ne yapıyor yav.
yahu adamın olayı sürekli bindirmesi fuleli olması ayağı da sert bu adamın sol stoper hiç uygu değil ama 3-5-2 nin sol tarafı uçururJakobs sol stoper hiç oynamamış ama fiziği, boyu, stili sol stoper oynamaya çok uygun. O rolü benimserse baya bir rahatlatır bizi. Abdülkerim'in sol stoper oynadığı senaryoda arkasına sarkan siyahi atlet adamlar kabus olur bize bütün sezon.
Tamam da onun için de gidersin 1-2 milyonluk koşan basan genç bir herif getirirsin, aldığımız çoğu genç oyuncu statik alt yapıdan gelenler bile statikleştiriliyor.Sunu da eklemek lazim, Ziyech kaliyor diyor bizim muhabirler ama yabanci basin tersini soyluyor. Gidecekse 2 oyuncu daha alabiliriz ama bence 1 oyuncudan fazlasini almayacaklar. Cunku mac kadrolarina 12 tane yabanci alabiliyorsun, bu durumda 13. ve 14. yabanci her kim olursa tribunde olacak. Bence bunu da dusunuyorlardir.
Takimda 3 tane kanat gitti, ben olsam Ziyech'i gondermem ligde en az 5 maci tek basina alir. Zaten maasi da yuksek degil.İki taraf arasında bağlar kopmuş gözüküyor boşa tutmamak lazım.
Jakobs cuk oturur sol stopere davinsonu da sağ stopere atarız iki tane hızlı stoper olur hücumda bek gibi ileri çıkar defansta gömülürler stopere nelsonda mümkünse merkez stoper de çakılı oynasın çıkmasın ileriye hiç3’lü savunmalardaki stoperlerden biri genelde bek orjinli fizikli topçu oluyor zaten en doğrusu bu. Jacobs’un da savunma daha iyiydi yanılmıyorsam.
O yüzden iyi olur aslınsa. Osterwolde mesela stoperliği sakar olsada sol bekliğinden iyi
Hadi Apo-Nelson-Davinson diye sahaya atlayınca patlıyorsun
Sola top almaya gelir dedim sol kanat mı dedim ben.. Çift forvet sisteminde ya bir kanattan feragat edeceksin yada orta sahadan. Elinde Jacobs gibi bir atlet varsa kanattan feragat edeceksin. Orta saha azalttın mı gördük neler olduğunu.Oshimen napolide 3. bolgede oynatılmak istediginde bile arıza cıkardı. Bize gelip eminim sol kanat forvet oynamak ister.
Sara nın sahado oldugu an demirbay bos gezenin bos kalfası olur ancak. Sol kanatta yakubs oynar kaan sag bek jelert sol bek. Ya da berkan sol bek, yakubs acık.
Bana ek olarak 3 haftaya kovulursa takım da bakıyor gibi geldi.inşallah italyan kondisyoner ve yardımcı arıyordur
Almamız gereken adam mane falan değil artık 3-5-2 oynucaksak şu chelseadki chilwell iyi olur solaMane de var ama o da sorunlu karakter
Bireysel yetenekten ziyade artık daha düzenli bir futbol yapısına geçmemiz şart bu düzende başarıyı istikrara bağlayamayız.Takimda 3 tane kanat gitti, ben olsan Ziyech'i gondermem ligde en az 5 maci tek basina alir. Zaten maasi da yuksek degil.