Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.356
- 72.930
- 5.188
Çıldırmış millet, oyunda zaten çok büyük problemlerimiz var bir de üstüne oyuna gram katkı veremeyen bi adam isteniyor.osimhen, onyekuru ile konuştum gs süper dedi diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıldırmış millet, oyunda zaten çok büyük problemlerimiz var bir de üstüne oyuna gram katkı veremeyen bi adam isteniyor.osimhen, onyekuru ile konuştum gs süper dedi diye.
hocası nerde görev verirse orda oynarSara sol açık oynar diyorum
Ama Renktaşım Manchester City'nin oynadığı oyun ile bizim deneyeceğimiz oyun arasında dağlar kadar fark var. City'nin oyununda gerideki üçlüden hiçbiri net stoper gibi oynamıyor Gvardiol ve Akanji merkeze devrilen sahte bek oyuncuları gibi ceza sahasının çaprazına kadar gelip sahayı parselliyor, öndeki 2 tane defansif orta saha dediğin Lewis ve Kovacic müthiş hareketli sahanın her yerini kullanıyor kanatlarda Grealish/Doku/Savinho filan kullanıyorlar direk ters ayaklı hücumcu kanat oyuncuları gibi ki önde de De Bruyne ve Bernardo Silva 'yı kullanıyorlarTahtaya sığmadığı için öyle yapmışlar dizilişi.
Man City 3'lü savunmanın önüne 2'li defansif orta pozisyonunda adam koyuyor, onların da önüne 2 tane çift yönlü oyuncu oynatıyor; 3-2-4-1 şeklinde.
Kısacası 5'li orta sahanda senin 2 tane defansif orta saha kullanman yine gerekli.
Yandaki elaman da kaansergio: hangi tekneye biniyorum?
Chilwell boş boş antrenman yapacağına gelip birkaç maç yapmak ister. Kostic gelmek istemeyebilir bonservisiyle istediğimiz için. Galan yine Chilwell ile aynı durumdaHiçbiri gelmez
Zaten kiralayabiliriz ancak. Ben Jakobs ile orayı götürür düşüncesindeyim, zaten Jelert ve Barış da gerektiğinde solda oynayabilir kanat bek olarakSon uc sezon 50 maca cikmadi eski haliyle hatirliyorsan bileme bu tip adamlardan uzak durucan semsiye acilirsa oliviera gibi oluyor
Vermezler hacı geçen sene çok iyiydi. Gasperinin en güvendiği adamSara'ya girmeyip direk Pasalic'e çökmeliydik
CLden elenip hedef avrupa ligi finali diyip videolarda AL kupasını göstermeleri biraz abes duruyor kadroya bakıncaÇok değil iyi bir 442 kanadı artı ciğersiz bir orta saha alsalardı şu an çoğu sorun çözülmüştü.
Bu kadar kanat yollayıp üstüne son gün Kerem’i yollayıp kanat almamak nedir ya.