Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica’da işler kötü giderse Kerem’e sabretmezler bu arada, gerçi istediğinde top kayıplarını daha aza indirip dengeli oynayabiliyor.

Hocaya bağlı.

3-5-2 için neden stoper eksik bunu anlamıyorum ben. dav-nelson-apo zaten 3 tane as var, e bunları kaan da yedekler. bu 4lüden 2 tanesi aynı anda sakatlanır cezalı olursa mete de 1-2 maç idare eder yani. 3lü oynamak için kaç tane iyi stoper olması lazım 6 mı?

3-5-2 için neden stoper eksik bunu anlamıyorum ben. dav-nelson-apo zaten 3 tane as var, e bunları kaan da yedekler. bu 4lüden 2 tanesi aynı anda sakatlanır cezalı olursa mete de 1-2 maç idare eder yani. 3lü oynamak için kaç tane iyi stoper olması lazım 6 mı?
apoyu stoper saymıyorlar

Bende Kerem'i çok seviyordum ama ayrılıklarda sevdaya dahil yapacak bir şey yok çocuk mental olarak biraz toparlamış gözükse kırılgan hai devam edecekti.

Bu saatten sonra kafası rahat Benfica'da topunu oynasın bedavaya gelip 12 m euro kazandırdı belki sonraki satıştan yine kazandıracak.
Benficadan ne kadar kazanacak bir bilgin var mı kardo?

Yedekler-as arası kalite uçurum üstüne apo rezil durumda baya.Bir tane sağlam sol stoper alınsa mesela kimsede soru işareti olmazdı bence.Kaan stoperde iyi değil, Metehan hadi fena değil 1 kişi lazımdı kesinlikle , apo devam ederse böyle sol stopere kimse yok.

osimhenin olduğu yerde ikardi takıma ne katacak kimse sormuyor.. ikisini mecbur olduğu için oynatacak.. sen daha bu sene adam akıllı tek forvet olduğu halde besleyemedin ikardiyi..

Sayısal olarak yeterli gözükebilir fakat yeterlilik sorgulanabilir.
Apo'ya güven yok, Sanchez'in sakatlık durumları can sıkıyor. Bir tek Nelsson var sigorta diyebileceğimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt