- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu roma'nın aldığı sağ bek tuhaf bir çocuk. ucuza aldılar baya.
Kesinlikle osimhen işinide gardi ve erden Timur bitirdi erden Timur demiştir yardımcı ol diye eminimYav şu adama deselerdi mayıs ayında şu profilde oyuncu lazım. İlk gün indirirdi.
Hakanım ciddi olmaması mümkün mü Icardi-Osimhen var 2'li orta saha oynayıp Torreira'yı fıtık mı yapacaz biraz iyi pas yapan takımlardan geçiş yemekten takımın başı dönüyordu.3-5-2 ciddi galiba
Panaya gitti![]()
Azzedine Ounahi - Player profile 25/26
Azzedine Ounahi, 26, from Morocco ➤ Girona FC, since 2025 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €10.00m ➤ * 19/04/2000 in Casablanca, Moroccowww.transfermarkt.com
eee ??? bunu alsaydık ya bari !!!
dün kesin transfer olacak deyip hepimizi kandırdın. hesap ver.Kesinlikle osimhen işinide gardi ve erden Timur bitirdi erden Timur demiştir yardımcı ol diye eminim
puhahajajaj bu adam bu meslekten para kazanıyor bi denewzat davari gardi’nin dahli yok demis bir de osimhen transferinde. asil gardi haric dahli olan yokmus resmen
apoyu stoper saymıyorlar3-5-2 için neden stoper eksik bunu anlamıyorum ben. dav-nelson-apo zaten 3 tane as var, e bunları kaan da yedekler. bu 4lüden 2 tanesi aynı anda sakatlanır cezalı olursa mete de 1-2 maç idare eder yani. 3lü oynamak için kaç tane iyi stoper olması lazım 6 mı?
Benficadan ne kadar kazanacak bir bilgin var mı kardo?Bende Kerem'i çok seviyordum ama ayrılıklarda sevdaya dahil yapacak bir şey yok çocuk mental olarak biraz toparlamış gözükse kırılgan hai devam edecekti.
Bu saatten sonra kafası rahat Benfica'da topunu oynasın bedavaya gelip 12 m euro kazandırdı belki sonraki satıştan yine kazandıracak.
Yedekler-as arası kalite uçurum üstüne apo rezil durumda baya.Bir tane sağlam sol stoper alınsa mesela kimsede soru işareti olmazdı bence.Kaan stoperde iyi değil, Metehan hadi fena değil 1 kişi lazımdı kesinlikle , apo devam ederse böyle sol stopere kimse yok.3-5-2 için neden stoper eksik bunu anlamıyorum ben. dav-nelson-apo zaten 3 tane as var, e bunları kaan da yedekler. bu 4lüden 2 tanesi aynı anda sakatlanır cezalı olursa mete de 1-2 maç idare eder yani. 3lü oynamak için kaç tane iyi stoper olması lazım 6 mı?
Sayısal olarak yeterli gözükebilir fakat yeterlilik sorgulanabilir.3-5-2 için neden stoper eksik bunu anlamıyorum ben. dav-nelson-apo zaten 3 tane as var, e bunları kaan da yedekler. bu 4lüden 2 tanesi aynı anda sakatlanır cezalı olursa mete de 1-2 maç idare eder yani. 3lü oynamak için kaç tane iyi stoper olması lazım 6 mı?
2 m euroBenficadan ne kadar kazanacak bir bilgin var mı kardo?
2m euroBenficadan ne kadar kazanacak bir bilgin var mı kardo?