Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın 4-3-1-2 tarzında baklava modeliyle bir sistem geliştirebileceğini düşünüyorum. Drogba-Sneijder zamanında oynadığımız diziliş mevcut kadro için çözüm olabilir. 3'lü savunma oldukça pratik isteyen ve bir anda geçmesi zor olan bir diziliş savunma düzenini bozmadan ön tarafla oynamak daha olası duruyor. Icardi ve Osimhen ikilisi aynı anda oynayacak durumdaysa şu şekil bir kadro olabilir ;

_________________Muslera___________________
Barış_____Sanchez____Abdülkerim____Jakobs
______Torreira____Kaan____Gabriel___________
_________________Mertens____________________
____________Icardi______Osimhen_____________

+ Nelsson, Jelert, Demirbay, Berkan, Ziyech, Batshuayi
Barisi o sekilde hic yazmayin cünkü öne oynadigi zaman pek geri dönüs yapamiyor. Bütün kanadi kullanamaz, orda jellert bile daha fazla is yapar.

Bunlar gardiye yetkiyi verse 3-4 günde kanat ve ortasaha bulur. Osimhen işinde de kendisi bize sunmuş adamı resmen

sinan yilmaz’in icerden sorusturdum dedigine gore 3-5-2 dusuncesi gercek. kutlu manyagi da gitmis uclunun onune kaan koymus. uclunun olayi zaten o tip adam kullanmama avantaji orta sahada. maclara torreira-sara cikabilmenin en kestirme makul yolu da bu gibi.

Çift forvet oynadığımız tüm senaryolarda Barış bek görevi üstlenecek bu kaçınılmaz. Ayrıca Icardi-Osimhen ve Mertens bir arada kesinlikle oynayacaktır en azından ligde bunu görmeme şansımız yok. Hatta ana plan olmasını bekliyorum.
3-5-2nin beki oynamakla 4lünün beki oynamak farklı. 4lü oynarsak barışın bek olma ihtimali yok

4-4-2de sol kanat olur diğer kanadı da sara yaparsın

senin yazdığın kadroyla her maç son young boys maçı gibi geçer muhtemelen

Baris o sekilde hic yazmayin cünkü öne oynadigi zaman pek geri dönüs yapamiyor. Bütün kanadi kullanamaz, orda jellert bile daha fazla is yapar.
Açıkçası mevcut kadroda her sistemde bir noktada sıkıntı olacak gibi, Barış'ın bek oynaması bence de en ideal seçenek değil ama bunu sıkça göreceğiz gibi.

gsyiad wapp grubunda muhabirlerde var
badem bıyıklı beyefendi gsyiadlı kankilerine wappda bilgi veriyor

ariasla anlaştık merak etmeyin kerem gittiği an ariası açıklayacağuz yaxıyor

sonra yürekli andavalın teki wapp grubuna bilgi geldi diye ifşa ediyor

yani ben gsde yönetici olacağım sırf burada caka satmak için bu foruma bilgi vereceğim böyle birşey hayatda yapmam
resmen gsye ihanet bu!
üyelikden atmak için yeterli sebep!

bu çarıklı üçkağıtcıların elinde koca gs!

Kadıköy'e böyle çıkmak daha mantıklı geliyor direk Osimhen + Barış baya yıpratır.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Jacobs
Jelert - Sara - Kaan - Torreira - Transfer
Barış - Osimhen​

3-5-2nin beki oynamakla 4lünün beki oynamak farklı. 4lü oynarsak barışın bek olma ihtimali yok

4-4-2de sol kanat olur diğer kanadı da sara yaparsın

senin yazdığın kadroyla her maç son young boys maçı gibi geçer muhtemelen
Bence Young Boys maçı gibi olmaz çünkü orta saha 3'lü olacak ve defansta tamamen fiziksel gücü yüksek Sanchez ve Jakobs bulunacak sonuçta. Ayrıca Kaan'ı stopere kaydırıp maç içinde 3-5-2 sistemine geçme opsiyonu da olabilir diye düşünüyorum.

gsyiad wapp grubunda muhabirlerde var
badem bıyıklı beyefendi gsyiadlı kankilerine wappda bilgi veriyor

ariasla anlaştık merak etmeyin kerem gittiği an ariası açıklayacağuz yaxıyor

sonra yürekli andavalın teki wapp grubuna bilgi geldi diye ifşa ediyor

yani ben gsde yönetici olacağım sırf burada caka satmak için bu foruma bilgi vereceğim böyle birşey hayatda yapmam
resmen gsye ihanet bu!
üyelikden atmak için yeterli sebep!

bu çarıklı üçkağıtcıların elinde koca gs!
Osimhen'i söylememe sebebi de bilmemesi yüksek ihtimal. Gardi direk okan buruk'a söylemiş öyle gelmiş adam. Yoksa bu ahlatci söylemeden duramazdı.

Bu sosyal medyada insanları aşağılayıcı paylaşımlar komik mi oluyor şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt