Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene Zaha ne kadar katki sagladiysa, V.O. de ancak o kadar katki saglar. Maalesef showdan oteye gitmeyecek bir transfer. Zira Zaha'yi yerinde oynatacam diye Kerem A'nu gitti Mertens'in yerine montr etmeye calisti ama top kontrolu sifir oldugu icin pek fayda etmedi. Kesemedi de cunku bir onceki sezonu cok iyi bitirmisti. Herhangi bir duzeltme de yapamadi. Sezonu kurtarmak icin formu ve de morali gayet iyi olan Zaha'yi kesti. Mertens'in olaganustu performansiyla sampiyonluk geldi.

Simdi siz saniyor musunuz ki bunun elinde bir sihirli degnek falan var? Bu sezon kimi kusturecek derseniz ben Baris derim. Esek gibi kosturacak cocuk. Eger kendi kendini gelistirmezse bunun elinde geriye gidecek.

farkında mısınız bilmiyorum da kadıköydeki maça 15 gün falan kaldı

o maça 3 defans falan başlama ihtimalimiz yok, icardi de yok zaten çift forvet oynamak zorunda değiliz
Bence bilinmezi yapmak daha iyi nasıl ki 0-3'lük kadıköy maçında Berkan-Barış gibi cesur hamleler yapmışsak aynı şekilde yapmak lazım.

Ya da beşiktaş maçında Kerem beklenirken Barış-Rashica yapılması

Trabzon dep Zaha'nın forvet, Kaan'ın sol bek başlaması

Aslında ne zaman ezbere işler yapmaya başladık o zaman daha kötüye gittik.

Tekrar özümüze dönmek lazım beklenmeyeni yapmalıyız.

bir başka andaval muhabir bozuntusuda osimhen tranfer olunca
gardinin bu transferde bir payı yok
transferi tamamen badem bıyık, kel, simitci ve bir sözde hoca yaptı yazıyor

bunu kim bu andavala yadırıyor tabi ki bu badem bıyık yazdırıyor

bugün ne öğreniyoruz transferi komple gardi yapmış!

iğreniyorum yeminle gs kimlerin eline düştü!!!!

o maça 3 defans falan başlama ihtimalimiz yok, icardi de yok zaten çift forvet oynamak zorunda değiliz

Peki bir soru, diyelim ki osimhen tek forvet oynadık, işler de süper gitti, icardi dönünce ne olacak ?

Ligin geneli için İcardiyle beraber çift forvet dusunur hoca orda Osimhen tek oynar zaten İcardi sakat

Gecen sene Zaha ne kadar katki sagladiysa, V.O. de ancak o kadar katki saglar. Maalesef showdan oteye gitmeyecek bir transfer. Zira Zaha'yi yerinde oynatacam diye Kerem A'nu gitti Mertens'in yerine montr etmeye calisti ama top kontrolu sifir oldugu icin pek fayda etmedi. Kesemedi de cunku bir onceki sezonu cok iyi bitirmisti. Herhangi bir duzeltme de yapamadi. Sezonu kurtarmak icin formu ve de morali gayet iyi olan Zaha'yi kesti. Mertens'in olaganustu performansiyla sampiyonluk geldi.

Simdi siz saniyor musunuz ki bunun elinde bir sihirli degnek falan var? Bu sezon kimi kusturecek derseniz ben Baris derim. Esek gibi kosturacak cocuk. Eger kendi kendini gelistirmezse bunun elinde geriye gidecek.
bunlar futbolun tatlı cilveleri

gayet de iyi ikili olurlar.
bence sen fb maçına çift forvetle çıkmaktan korktugun için bilinçaltından bahane uretiyorsun.
Aksine İcardi olsaydı çıkalım derdim çift forvet, belki farklı bir şey olurdu da puan alırdık. Eski sistemde zaten 0 yazıyordum.

Icardiyi ne kadar sevsemde Batsin 352 olurss Osimhen ile daha uyuşacağını düşünüyorum
Ben öyle düşünmüyorum işte.
İcardi gibi servis yapabilecek, topsuz oyunda da yüksek zekaya sahip biriyle ikili oynamak Osimhen için daha iyi. Bats-Osimhen bana birbirini dengeleyebilecek ikili gibi gelmiyor. Özellikle derbilerde.

okan kariyerinde 1 kere oynamis 3 lü ,onda da eskisehir den 4 yemis

bizde de pek tutcek gibi degil bu hadise

bari ist. takimlarindan biriyle hazirlik musabakasi alsin da bi baksin olabilecek gibi bisey mi 3 lü
Zaten kötü durumdayız ki 4'lü formatta son 2 derbide pozisyonumuz yok, CL'den rezil bir futbolla elendik.

Şu an bir şey denemeyeceksek hiçbir zaman deneyemeyiz.

Futbolcularımıza iş düşüyor bu saatden sonra

teknik taktikle birşey beklemeyin

fb maçında futbolcular karakter koymazsa büyük yenileceğiz o gün

zaten bu sezon hiçbir futbolcuya gram laf etmeyeceğim
canları sağolsun iki sene onlar ve erden timur taşıdı bu kulubu!

fener bizim macta zaten dayaga cikacak. mourinho takimlarinin derbi karakteriyle oyuncu kadrosu ve fiziksellikleri de gayet uyumlu.

o gun davinson, baris ve osimhen kesin sahada olmali. jacobs da benzer bir hayvanatlikta gozukuyor.

Hah işte ondan dolayı, kaybetsek de icardi varmış gibi çıkmalıyız maçlara.
o 1-2 haftada olacak iş değil

oynayacaksak yavaş yavaş idmanlarda deneriz kasımdan önce de geçiş yapmayız

icardi varmış gibi niye çıkıyoz anlamadım acelemiz yok

Zaten kötü durumdayız ki 4'lü formatta son 2 derbide pozisyonumuz yok, CL'den rezil bir futbolla elendik.

Şu an bir şey denemeyeceksek hiçbir zaman deneyemeyiz.

trans kapanana kadar capa tarzi ,sizeli 1 os istiyomus

olursa belki oturtabilir ama bu 3 lü pratik isteyen bi mevzuu

en az 1 ay,3-4 musabakada sallanti yasariz

üçlü dörtlü boş iş tartışıyorsunuz
sanki 4lü oynayınca top oynayacağız
öylede böylede ezecekler hertürlü
çünki iyi kötü bir sistemi var fbnin
sahada daha disiplinli be agresif duruyorlar

fb maçını kurtarırsa futbolcuların koyacağı karakter kurtarır başka hiçbir şansımız yok bu yapıyla!

3 lü oynasak
o maçda 5 li gibi duracağız sahada
yiyeceğimiz baskıdan ötürü
hatta çoğu maçda öyle duracağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt