Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi gelecek vaat eden hiç ucuz orta saha yok mu ya bu anasının sözünden çıkmayan dallamanın peşinde koşuyorsunuz. Git al 5m e ver 600 maaş 22 yaşında topçu al koy babacım onu da mı biz söyleyelim. Bırakın şu son dem vurgunu peşinde koşan adamları yeterince kazık yemedik mi abi. Hem şl de yoksun o Rabiot maliyeti senin neyine. Salıverin gitsin yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emil Breivick.

3 çıkar heralde - maaş 1 yıllıktır - biz o kafada konuşmuşuzdur düşüncesindeyim.

devre arasında X takım adamı alırsa zaten sezonunun kalanındaki maaşını orası verir - napolide vermez bizde vermeyiz.

(ben öyle bakıyorum en azından)

Ocakta kendi isteği ile gidemiyor. 2025 sezonu boyunca bizim oyuncumuz. Sözleşmesi onu söylüyor. Ocak ayı için tek taraflı bir fesih için özel bir madde olmadığını bir çok kaynak açıkladı.

Fakat kendisine bir teklif gelir ve bizim rızamız olursa gidebilir. Zaten bu yüzden yazdılar ocakta kulüp osimhen giderse bonservis kazanabilir diye.

Napoli ile olan yeni sözleşme maddesinde ki serbest kalma tutarı 75 milyon euro oldu.

Ocakta büyük bir kulüp gelir. Napoliye serbest kalma maddesi olan 75'i verir. Bizimle anlaşır 5-10'da bize verir. O durumda osimhen ile olan sözleşme çift taraflı fesih edilerek gitmesine izin verilir.

Yönetim yapar mı orasını bilmiyorum.

Rabiot’u ısrarla istenmesinin tek nedeni : karaborsa olaylarından ötürü dikkati başka yere yönlendirmek. Dursun bey cambaza bak oynuyor

Osman Şenher: "Galatasaray'da Avrupa Ligi’nde oynatamayacak olsalar da 12 Eylül’e kadar çok önemli iki futbolcu daha transfer edilecek..."

yaw rabiot aveline yıllık 7-8 vereceğimize gidin 8-10 bonservis verin öyle adam alın güney amerikadan topçu mu bulamayacaksınız?

kafayı yemelik cidden
Abi eminim scout ekibi buluyordur adam. Popülizm yüzünden yönelmediklerini düşünüyorum bu tarz transferlere.

Rabiot gibi paranın köpeği olmuş, seni ilk fırsatta satacağı belli olan adamlarla uğraşmak da tam bizim yönetime yakışan işler

Abi eminim scout ekibi buluyordur adam. Popülizm yüzünden yönelmediklerini düşünüyorum bu tarz transferlere.

bak sana yemin ederim 2 milyon bonservisli 3 yıl sonra 50 milyon euro olması garanti bi topçu olsa tercih etmezler bugün üstünden prim yapamayacaklar diye.

bunların derdi gs falan değil

ben rabiot'a kızmıyorum bizim bu vasıfsızların yapacağı iş bu kadar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt