Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.860
- 20.463
- 2.663
Ukalalık etmiyoruz , fikir alışverişi yapıyoruz , muhalefeti seviyosan aday olHer halttan da anlama birader
İyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ukalalık etmiyoruz , fikir alışverişi yapıyoruz , muhalefeti seviyosan aday olHer halttan da anlama birader
Hocanın oyunculara ne vereceği daha önemlibu arada osimhen'in gölgesinde kaldı o iş
şu Jakobs'un sahaya ne koyacağı o kadar önemli hale geldi ki
neden tuzla maçına flashback yaşadım durduk yere...Galatasaray, Milli Takım arasında Esenler Erokspor ile hazırlık maçı oynayacak. (Kaya Temel)
Ezeneden tuzla maçına flashback yaşadım durduk yere...
ölmüş gebermiş futbolcuları Galatasaray'a kitlemeye çalışmayın bıktık sizin gibilerdenUkalalık etmiyoruz , fikir alışverişi yapıyoruz , muhalefeti seviyosan aday ol
İyi forumlar
Osimhen’in gol müzigi belli olmadi mi
Sen o kafayla Hummelsi begenmiyon he?ölmüş gebermiş futbolcuları Galatasaray'a kitlemeye çalışmayın bıktık sizin gibilerden
muhalefeti de istediğim yerde yaparım
beğenmiyorum da nereden kardeş oluyoruz hayırdırSen o kafayla Hummelsi begenmiyon he?
Bişey demiyorum kardeş, sizin gibilere Taylan müstahak
Ozimen Rize'ye oynar mı?
Evet, onun için Ilkay'i çok istemiştim. Topu çok iyi saklıyorduZiyech çevresinde oluşan anlamsız önyargıyı da anlamıyorum. Sen Ziyech'e Barış Alper'cilik yaptırmaya çalışırsan oyuncu buna uyum sağlayamaz. Cole Palmer'ı alıp her top kaybında 90 metre geri koşturup oyuncuyu da oyundan düşürüp faydalanamamak gibi.
Ben adamın tembel olduğunu da hiç düşünmüyorum git gel de yapıyor, pres de yapıyor ama limitleri var savunmada. Biz tüm topçuların limitlerini dibine kadar zorluyoruz. Sonra düşüşe geçiyor hepsi.
Kerem'in hücumdaki basit top kayıpları çok yoruyordu bizim takımı. Ama en az Kerem kadar Mertens, Demirbay ve Ziyech'in de dar alanda sırtı dönük top alamama sorunları top kayıplarına sebep oluyor.
Buna göre bir takım geometrisi ve şeması üretmek zorunda Okan Buruk. Eldeki 11 hala ligin en kalitelisi. Ama oyuncuları yükseltecek yeni fikirlere ihtiyacı var.
Oyuncuların da mevcut yüksek eforlu oyundan memnun olduğunu sanmıyorum artık.
AtlattiSakatlık hikayeleri oldu galiba bu arkadaşın.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi