Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.946
- 10.784
- 2.838
Günlük kadro SS'mizi atalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdaki asıl sıkıntı şu renktaşım sen de bahsetmişsin zaten mevcut diziliş ve sistemin değişmesi lazım. Galatasaray'da en büyük gördüğüm 2 sıkıntı biri build-up planımızın işlemiyor oluşu diğeri Okan Hoca'nın geldiğinden beri başarıyı getiren pres oyunumuzu artık yapamıyor oluşumuzHocanın mevcut diziliş ve taktikte ısrar etmesinin sonuçlarını Beşiktaş ve Young Boys maçlarında gördük zaten diziliş ve taktiği değiştirmeye eli mahkum.
Sezon öncesi hazırlık maçlarında 3-5-2 veya 4-4-2 denemiş olsa bir pratiğimiz olurdu ama maalesef uygulamaya Rizepor ve Fenerbahçe maçlarıyla sıfırdan başlayacağız.
Sakatlığını tam atlatmadan sahaya sürersek o zaman görürüz ebemizin hörekesini. yırtık varmış sanırım tam iyileşmesi beklenmeli. 2 ayda sürse beklenmeli.Bu arada Osimhen transferi sonrası İcardi 'nin beklenenden çok daha erken döneceğini düşünüyorum.
Tatilini yapar, çocuklarıyla birlikte Arjantin 'de vakit geçirir geri gelir. Tutup 2 ay filan Osimhen 'in tek başına oynamasını istemez
Bilmem ulanBilling nasil @Murat Durmaz
Osimheni aldık daha ne istiyorsunuz diyenlerden birşey beklenmez zaten.Takımın eksiği ne var farkında değiller.Ben transferi kapattığımızı hissediyorum bence kimse gelmeyecek kendinizi buna hazırlayın.
Ben İcardi 'yi biraz tanıdıysam dönüşü 2 ay filan sürmeyecek, belki Osimhen transfer edilmeseydi daha ağırdan alabilirdi ama mevcut durumda bir an önce gelip oynamaya bakarSakatlığını tam atlatmadan sahaya sürersek o zaman görürüz ebemizin hörekesini. yırtık varmış sanırım tam iyileşmesi beklenmeli. 2 ayda sürse beklenmeli.
3lüye dönmedende değişim olur.3-5-2 sistemini denemek için en iyi alternatif Esenler Erokspordur zaten. Adamlar 3-5-2 yi bitirmek için kurulmuş adeta. Kafaya bak yav lig başlamış, CL den elenmişiz sistem değiştiriyoruz ama kadroda buna göre planlanmamış. Görün bakın nasıl patlayacaz bu sistem işinde..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Şimdiye kadar çok müthiş işleyen bir sistemimiz bir planımız vardı da durduk yere mi sistem değiştiriyoruz renktaşım?3-5-2 sistemini denemek için en iyi alternatif Esenler Erokspordur zaten. Adamlar 3-5-2 yi bitirmek için kurulmuş adeta. Kafaya bak yav lig başlamış, CL den elenmişiz sistem değiştiriyoruz ama kadroda buna göre planlanmamış. Görün bakın nasıl patlayacaz bu sistem işinde..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Aynen üçlüye dönmemek için Sara 'dan 10 numara Barış Alper 'den sol iç orta saha çıkarmak daha mantıklı zaten3lüye dönmedende değişim olur.
Ekli dosyayı görüntüle 260890
Ekli dosyayı görüntüle 260891
Ekli dosyayı görüntüle 260892
İlla 3lü oynamaya gerek yok ama hoca bunu düşünebilir mi bilemem.
Arastirsana üstad video vs. izleyip bilgi gecsene bizeBilmem ulan![]()
adamın oynamamayla alakalı sorunu yok ki hiç ya. sakat sakat oynamak istedi ve oynadı. kenardaki oyuncuya formayı kaptırmakla alakalı bi problemi yok. takıma nası katkı veririm diye yırtıyor kendini. şuanlık gördüğüm o icardi'de. geçen yıl bjk maçı sonrası iyileşeceğim diye yatsa kimse bir şey diyemezdi herhalde. iğnelerle sahaya çıkan adam formadan kaçacak hali yok. üstelik okan'ın ikisinden birini seçme niyeti de yok. ikisini birden sahaya sürecektir.Ben İcardi 'yi biraz tanıdıysam dönüşü 2 ay filan sürmeyecek, belki Osimhen transfer edilmeseydi daha ağırdan alabilirdi ama mevcut durumda bir an önce gelip oynamaya bakar
demirbay sara toreira oynar 3lüde.Üçlü oynıcaksak Toreyra nın yanına Kaan dır Berkan dır olmaz. Öyle oynıcaksak bi anlamı yok üçlü oynamanın orta sahadaki üretkenlik artmadıktan sonra. Demirbay idare eder ama ya sakatlık olursa nolcak.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi