Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar gününe kadar 1 transfer gelmeli haftaya kalırsa yetiştiremezler yav
Ben hiç inanmiyorum transfer yapılsa bile son 1-2 gün kala gelir.Ama olacağı soyliyim Galatasaray bir teklif daha yapti Rabiot için haber bekliyor derken oyalarlar sonra ocakta gereken yapilacak ayağı çekerler.

1725640159394.png

Fb'nin Medina transferi iyi transfer gibi, oyuncuyla ilgili iyi konuşuyorlar Fred tarzı bir oyuncuymuş. Gerçi 15 milyon dolar+ sonraki satıştan %20 pay+ Boca'nın ödemesi gereken vergiyi de Fb ödeyecekmiş sanırım bir de Ocak ayında katılacakmış takıma ki burası saçma olmuş.

Fb'nin Medina transferi iyi transfer gibi, oyuncuyla ilgili iyi konuşuyorlar Fred tarzı bir oyuncuymuş. Gerçi 15 milyon dolar+ sonraki satıştan %20 pay+ Boca'nın ödemesi gereken vergiyi de Fb ödeyecekmiş sanırım bir de Ocak ayında katılacakmış takıma ki burası saçma olmuş.
Valla en azından Ocak transferlerini de şimdiden yapiyorlar bizimkiler çıkıp erkek gibi transferi kapattık bile diyemiyorlar hafta içi 1-2 supriz felan dediler tık yok.

Yani bu ligde en büyük şansımız bu fenerin kırılganlığı, puan kayıplarında bir anda tepe aşağı gidiyorlar, 10 yıldır şampiyon olamadıklarından inanılmaz baskı altında kalıyorlar, takımlarında eksik bölge yok, yedek sol bek fred yedeği felan diye tırsıyorlar :) biz de yedek bek var ne yedek orta saha var ne kanat var , ne oynayacağımız sistem belli ne sistemin ne vereceği belli, bunlar kadar telaş yapmıyoruz, fenerin bu looserlığı olmasa bizim bu yönetimle şampiyon olma ihtimalimiz yok, adamlar istedikleri her oyuncuyu aldılar neredeyse bizim de isteyip aldığımız oyuncu yok, osimhenin gelebileceği tek kulüp olduğundan kendisi geldi, İtalya ikinci liginden bile bir rakibimiz olsaydı bu transferde bu yönetim alamazdı

Bu durumu Galatasaray'lı yöneticiler neden görmüyor. Scout ekibimiz ne iş yapıyor. Avrupa'daki gözden düşmeye başlayan futbolcuları getirmek marifetmi? Okan zaten gençlere şans vermiyor, çocukların geleceğini mahvediyor Ne olacak Galatasaray'ımızın hali anlamak mümkün değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiltere’ye transfer olan Yunus Emre Konak’ı neden yoklamıyoruz. Sivasspor’dan İngiltere’ye transfer oldu eleman.

Transfer dönemi başladığında ihtiyaç olan mevkiler Brevik, Boey tarzı max. 3-4 Milyon maliyetli genç oyuncu alsaydık kamplarda hazırlık maçlarında ligde Y.B maçlarında kullansaydık verim alamassak bir takıma kiralayıp o zaman maliyeti yüksek oyunculara yönelseydik şu durumdan çokta farklı durumda olmazdık.

En azından torreiraya bir yedek almaları lazım adam bu kadar maci nasil çıkartacak

Transfer dönemi başladığında ihtiyaç olan mevkiler Brevik, Boey tarzı max. 3-4 Milyon maliyetli genç oyuncu alsaydık kamplarda hazırlık maçlarında ligde Y.B maçlarında kullansaydık verim alamassak bir takıma kiralayıp o zaman maliyeti yüksek oyunculara yönelseydik şu durumdan çokta farklı durumda olmazdık.
Kadrodaki değişim kesinlikle gerekliydi, ama yönetim ve teknik ekip bunu göremeyecek kadar basiretsiz kaldılar, ağır tokatlardan sonra kendilerini kurtarmak için buna mecbur kaldılar, en azından şundan bir nebze umudum var, aynı oyuncular ve sistemle devam etsek rezil bir sezon bizi bekliyordu, şuan bir şeylerin değişme ihtimali var, eksiklerimiz olsa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt