Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Pazar gününe kadar 1 transfer gelmeli haftaya kalırsa yetiştiremezler yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç inanmiyorum transfer yapılsa bile son 1-2 gün kala gelir.Ama olacağı soyliyim Galatasaray bir teklif daha yapti Rabiot için haber bekliyor derken oyalarlar sonra ocakta gereken yapilacak ayağı çekerler.Pazar gününe kadar 1 transfer gelmeli haftaya kalırsa yetiştiremezler yav
Valla en azından Ocak transferlerini de şimdiden yapiyorlar bizimkiler çıkıp erkek gibi transferi kapattık bile diyemiyorlar hafta içi 1-2 supriz felan dediler tık yok.Fb'nin Medina transferi iyi transfer gibi, oyuncuyla ilgili iyi konuşuyorlar Fred tarzı bir oyuncuymuş. Gerçi 15 milyon dolar+ sonraki satıştan %20 pay+ Boca'nın ödemesi gereken vergiyi de Fb ödeyecekmiş sanırım bir de Ocak ayında katılacakmış takıma ki burası saçma olmuş.
Kaliteli reklamdı be
Fb'nin Medina transferi iyi transfer gibi, oyuncuyla ilgili iyi konuşuyorlar Fred tarzı bir oyuncuymuş. Gerçi 15 milyon dolar+ sonraki satıştan %20 pay+ Boca'nın ödemesi gereken vergiyi de Fb ödeyecekmiş sanırım bir de Ocak ayında katılacakmış takıma ki burası saçma olmuş.
Kadrodaki değişim kesinlikle gerekliydi, ama yönetim ve teknik ekip bunu göremeyecek kadar basiretsiz kaldılar, ağır tokatlardan sonra kendilerini kurtarmak için buna mecbur kaldılar, en azından şundan bir nebze umudum var, aynı oyuncular ve sistemle devam etsek rezil bir sezon bizi bekliyordu, şuan bir şeylerin değişme ihtimali var, eksiklerimiz olsa daTransfer dönemi başladığında ihtiyaç olan mevkiler Brevik, Boey tarzı max. 3-4 Milyon maliyetli genç oyuncu alsaydık kamplarda hazırlık maçlarında ligde Y.B maçlarında kullansaydık verim alamassak bir takıma kiralayıp o zaman maliyeti yüksek oyunculara yönelseydik şu durumdan çokta farklı durumda olmazdık.
şu adamı hala burda yasaklamıcaz mı?