Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Man City ismindeki bir İngiliz takımında Rodri diye bir oyuncu var diyorlar tam bizlikmiş.

Sara'ya 18 + 5 vereceğimize Lemina gibi birine veya Lemina'ya 10 + 5 filan versek YB'yi elerdik

@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş :D
6 aylik dedigin ocak. Surda 3.5 ay kalmis. 3.5 ay adami hazirlayip baska takimami gönderecez ULAN kanks yav

Allah korusun 1 - 2 oyuncu sakatlansa çok kötü etkileniriz

Yönetim gizli divanlar, gizli toplantılar yaparak g*nü kurtarma derdinde, transfer filan kimsenin ilgilendiği dahi yoktur.

Son gün son saatler yine Gardi filan birilerini getirirse öpüp başınıza koyunuz.

Leao + Rabiot + bu seviyede 10 numara + taraftara karı. (opsiyonel : jia lissa)

Haftaya gazetecilerine yine robiot vb. Gelmek istemeyen ve imkansıza yakın birilerini servis ettirirler. Bu son saatlere kadar idare eder

Gonlumuzde olan : 1 kanat/bek + 1 ortasaha + 1 yerli stoper

Muhtemel olan : Taraftara umut vermeyen 1 transfer

En kotu senaryo : 0 transfer

Leao'nun kadro dışı bırakılmasına mutlu oldum valla bizim ziyech'in saha içi tavırlarını yürümesini vurdumduymazlığını alın 1500 ile çarpın ortaya leao çıkıyor, geçen sene bu herifin aymazlığı yüzünden kaç tane kuponum yattı bir daire parası leao eşşeğine gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt