- 27 Ocak 2010
- 138.989
- 105.210
- 5.648
leao + osimhen = 190m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gardi agabey in 3 saatlik operasyonuna bakar

6 aylik dedigin ocak. Surda 3.5 ay kalmis. 3.5 ay adami hazirlayip baska takimami gönderecez ULAN kanks yav@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş![]()
Herşeyi hallettiniz gelecek sezonun transferi kaldı. Yav bi gidin işinizeEkli dosyayı görüntüle 260975
Lafontttttttt
Sara'ya 18 + 5 vereceğimize Lemina gibi birine veya Lemina'ya 10 + 5 filan versek YB'yi elerdik
Haberin yalan oldugunu surdan anlayabilirsiniz gelecek sezon için kaleci listesi.Bu sene transferleri bitiremedik yetistiremedik gelecek sezonu mu bitirecekler komedi.Ekli dosyayı görüntüle 260975
Lafontttttttt
Ulan ben Leao överken bu balon 1 futbolcu diyodunleao + osimhen = 190m
Liseli fosil tayfa el atarsa belki. Yoksa üstü kapatılırDursunun karaborsa iddialarindan ötürü totosu üc bucuk atiyordur su an
Yönetim fazla dayanamaz ve en gec 2-3 aya indirilir bence
Kimse transfer beklemesin bu saatten sonra