Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cago: Galatasaray'ın Alanyaspor forması giyen Yusuf Özdemir'e ilgisi mevcut

belliydi yabancı transferi düşünülmüyordur artık

bence makul

sol kanat bek yerli alternatif olsun çünkü gerektiğinde barış ve jelert de orada oynar

ama orta saha ve sol stoper için alınabilecek yerli yok mutlaka yabancı almamız lazım

Dogrusu da bu. Lig icin pahali bir transfere gerek yok.
Şampiyon olan direkt CL gidiyor bu sene. Hedef güya 5. yıldızdı. Aslında lig şampiyonluğu bu sezon çok daha önemli fakat öyle bir planlama ve acemilik yürüttüler ki şuan hiç bir şey yapamaz bunlar.

yabancı sayısı da hem sol kanat gem stoper hem de orta saha için yabancı almaya izin vermiyor zaten

adanadan kim yav - topla oynayabilen stoper mi acaba unuttum - bize pnealtıyı atan adam.

Zayıf rakibe karşı Torreira, güçlü takıma karşı Sara. Sara'yı derin oyun kurucu koyup Torreira ve Rabio'yu prese salardım. Pozisyona göre dönerek de oynayabilme avantajları da var.

sara daha golcü 3ü arasında giden oyunculardan boşalan gol yükünü omuzlaması için ben sarayı öne yakın kullanırdım

bu lig icin zaten lazim degil avrupaya lazimdi diye trip atanlar, ligde derbileri kaybedersek sampiyonluk sansimizin 0 oldugunu biliyordur umarim.

karsimiza su kadro gelmeyecek bir daha he

Ekli dosyalar

• IMG_7120.webp
    IMG_7120.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 44
Geçen gün de yazdım bunların kendi başlarına alabileceği max adam Gravillion, Adana’nın kapıyı çaldıysak onun içindir, ya da Maestro. Yusuf Sarı falan zaten muadilleri var bizde, yunus-yusuf bu tarz sol ayaklı pırpırlardan kanat bek oynayamaz. Zaten bizde tutmuyor, Tetede bu tarzdı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt