- 17 Ağustos 2009
- 44.143
- 33.245
- 3.448
Rabiot-Sara-Torreira kağıt üstünde çok dengeli bir 3'lü gibi görünüyor. Keşke olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cago: Galatasaray'ın Alanyaspor forması giyen Yusuf Özdemir'e ilgisi mevcut
belliydi yabancı transferi düşünülmüyordur artık
Rabiot-Sara-Torreira kağıt üstünde çok dengeli bir 3'lü gibi görünüyor. Keşke olsa.
Şampiyon olan direkt CL gidiyor bu sene. Hedef güya 5. yıldızdı. Aslında lig şampiyonluğu bu sezon çok daha önemli fakat öyle bir planlama ve acemilik yürüttüler ki şuan hiç bir şey yapamaz bunlar.Dogrusu da bu. Lig icin pahali bir transfere gerek yok.
Zayıf rakibe karşı Torreira, güçlü takıma karşı Sara. Sara'yı derin oyun kurucu koyup Torreira ve Rabio'yu prese salardım. Pozisyona göre dönerek de oynayabilme avantajları da var.bunlardan hangisini en arkada oynatırsın
Gravillonadanadan kim yav - topla oynayabilen stoper mi acaba unuttum - bize pnealtıyı atan adam.
Zayıf rakibe karşı Torreira, güçlü takıma karşı Sara. Sara'yı derin oyun kurucu koyup Torreira ve Rabio'yu prese salardım. Pozisyona göre dönerek de oynayabilme avantajları da var.
Rüdiger disiplinsiz davranışlarından kadrodışı kalmış
Elin rahatlıyor işte her maçta farklı roller verebilirsin. Rabio gelmese de Demirbay ile de oynanabilir bu.sara daha golcü 3ü arasında giden oyunculardan boşalan gol yükünü omuzlaması için ben sarayı öne yakın kullanırdım
Yunus Akgün'e kıyasla bir artısı yok bence.adana'dan istediğimiz yusuf sarı'dır
bilmiyoumda topla oynayabilen stoperdi ayağına hakim sağ sol hatırlamıyorım...tivit doğruysa ona mı maestroya mı yürüyoruz merakındayım.Gravillon
Fakat bu adam sağ ayaklı. Sol stoperde oynayabiliyor muydu
Makul da Alanya verecek mi?bence makul
sol kanat bek yerli alternatif olsun çünkü gerektiğinde barış ve jelert de orada oynar
ama orta saha ve sol stoper için alınabilecek yerli yok mutlaka yabancı almamız lazım
Elin rahatlıyor işte her maçta farklı roller verebilirsin. Rabio gelmese de Demirbay ile de oynanabilir bu.