Nedim Tokuyucu
İmparator
Fbnin çok çok iyi bi 3lü sistem kadrosu oldu;
Maximin-Dzeko-tadic
Kostic-fred-szymanski-osai
Oosterwolde-çağlar-djiku
Oosterwolde-çağlar-djiku
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa stadyum gelirleri, yazın naklen yayın gelirleri gibi kalemler ednan tarafından önceden alınıp pul edilmesi mi? Üzerine dün yeniden gördüğüm polatın 70 milyon dolar gibi bir kredi çekip nereye harcadığı da meçhul.Aysal dönemi başarılıydı ama gelir üretme konusunda sıfırdı, sayısız bedelli, stat geliri, ŞL olmasına rağmen zarar ettik ve gittiğinde elde 95 milyon euro maaşlı yarısı rezil bir takım vardı.
Ben Galatasaray tarihinde şikayet etmeden gelir üretip sonra o parayı harcayan bir Erden Timur’u gördüm.
Soyadı K ile başlayan hiç bir transfer Fener’de işe yaramıyormuş.Oğuz cengiz emre mor alayı gtlerine girdi çünkü.. şimdide bu girecek! Kurunic gibi.
Daha nereye gelsin 15 kişi mi oynayacaklarfb'ye rabiot da gelirse şaşırmam
Asıl bir şeyleri değiştirmezsek sonumuz olacak. Yeni kurulmuş bjkden kupa finalinde 5 yemişsin, young boys gibi dandik takıma 2 maçta da yenilerek elenmişsin. Kadroda Osimhen-İcardi-Batsuayi gibi 3 tane elit forvet varken 3-5-2 bir zorunluluk.
Takımın en iyi 2 oyuncusu İsmail ve İrfan yedek kalacak yaniFbnin çok çok iyi bi 3lü sistem kadrosu oldu;
Maximin-Dzeko-tadic
Oosterwolde-çağlar-djiku
umurlarında değil saha içiDaha nereye gelsin 15 kişi mi oynayacaklar
Çağların kramponu gelen eleman değil miDavies mi kötü üstad
Kaç gündür bunu diyorum biletten daha büyük kaos varsa o da bu durum yav.Oliveira'ya tüm maasini verdilerse direk istifa etmeliler. Adama hem iyilik yapip Olympiakosun EL kadrosuna girebilmesi icin zamaninda sözlesmesini fesih ettin ve adamin tüm maasini ve primlerini mi verdin? Öyle malca is mi olur kardesim? Maas farkini ödemeliydik ve baska ekstradan 1 kurus bile verilmemeliydi. Benim bildigim Yunan takimlarida 1-1,5 milyon net maas rahat verebiliyor. Bizim kasadan 3,5-4 arasindan fazla ciktiysa kabul edilmeyecek bir olay bu.
okanın skauting çerçevesini geliştirmiş olması olumlu bişey.
O galiba moore’duÇağların kramponu gelen eleman değil mi
Teklif yapmışlar zaten. Haberler Galatasaray’dan Türk takımlarına döndüfb'ye rabiot da gelirse şaşırmam