Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.036
- 2.689
- 1.643
İnşallah bu bilet yolsuzluğu soruşturması kulüp üzerinde karar verici olanların üzerinde demokles in kılıcı gibi sallanmiyordur...O kadar çok yanlış hamle var ki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen i aldık daha ne yapalım kardeşim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ciner senin gibi aciz takımı bulursa 10 milyonu döşer. Su öneriler gündeme bile getirmeyin yawBu arkadaşı izleyen var mı? Sol bek, sol stoper ve sol kanat pozisyonlarında oynayabilmesi ve Türk olması cazip geliyor."
![]()
Yasin Özcan - Oyuncu profili 25/26
Yasin Özcan, 20, Türkiye ➤ Beşiktaş JK, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 20 Nis 2006, Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Evet sitede sakat gözüküyordu güncellememişlerdir muhtemelen. Fener alınca koştur koştur düzeltmişler. Boşuna fenermarkt denmiyorLan Kostic bizle adı geçerken TM'da sakat görünüyordu. Şimdi sakatlık falan bilgisi kalkmış. Bakıyorum sakatlık geçmişine Ağustos başında iyileşmiş sözde...
Ben mi yanlış hatırlıyorum lan? Ana sayfasında direkt sakatlık işareti yok muydu bu herifin Transfermarkt'da daha 3-4 gün önce?
Edit: Hatta tahmini iyileşme tarihi yazıyordu diye kalmış aklımda...
Dursun başkanımızın nur yüzü şerefine aminevet işimiz bunlara kaldı artık
![]()
Lan Kostic bizle adı geçerken TM'da sakat görünüyordu. Şimdi sakatlık falan bilgisi kalkmış. Bakıyorum sakatlık geçmişine Ağustos başında iyileşmiş sözde...
Ben mi yanlış hatırlıyorum lan? Ana sayfasında direkt sakatlık işareti yok muydu bu herifin Transfermarkt'da daha 3-4 gün önce?
Edit: Hatta tahmini iyileşme tarihi yazıyordu diye kalmış aklımda...
Fbnin çok çok iyi bi 3lü sistem kadrosu oldu;
Maximin-Dzeko-tadic
Kostic-fred-szymanski-osai
Oosterwolde-çağlar-djiku
Evet sitede sakat gözüküyordu güncellememişlerdir muhtemelen. Fener alınca koştur koştur düzeltmişler. Boşuna fenermarkt denmiyor![]()
Anlatamadığım nokta şu, bu haliyle ibra yoruma açık değil. O değişikliğin sebebi de yorum açık olmamasını sağlamaktı. Mali yönden ibra etmedin diyelim, ee kulüp geçen sene kar etmiş, neye dayandıracaksın?Ama bunun sebebi idari- mali ibranın ayrı olması ve mali ibra olup, idari olarak ibra edilmemesiydi. Artık tek ibra olduğu için olmaz herhalde bunun önüne geçmek için bu değişiklik yapılmıştı çünkü.
Oyuncunun mevcut hali soru işareti idi. Bir tık çalım işi iyi oldu.Ben sabah size dedim Fener çalım atmak için Kostic transferine girdi diye. Napacak onu dediniz sonra.
Oguz'u da alırken napacaklarindan daha çok neden Fener'in girdiğini biliyorsunuz.
Aynı şey.
Evet 80 gün yaz dönemi sakat gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam.Aklımda kalan doğruysa bizle adı geçtiği dönemden ana sayfasının ekran görüntüsü bulunan varsa paylaşsın rica ediyorum.
İyi oynarsa burada cok soveriz gibi. 3-5-2 için uygun oyuncuydu.Oyuncunun mevcut hali soru işareti idi. Bir tık çalım işi iyi oldu.