Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa listesine yetişmeyen transferler pek ilgimi çekmiyor bu saatten sonra kimse alınmasa da olur bence. Ligde zaten genel olarak rakiplerin zayıf bir şekilde kazanıyorsun transfer Avrupa için gerekliydi. 2 tane sağlam ekleme gelseydi avantajlı bir kuramız vardı çok iyi ilerleyebilirdik diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Abi gayet iyi transfer ya

Avrupa dönüşü ligde kostic’i atacaklar işte sahaya

Biz kimi koyacagiz bay yerine mesela

Jorginho falan deniyor. Sara nın olduğu yerde şaka mı. Umarım doğru değildir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

X e girilmiyor yine çalım attık da oydu buydu. Ulan yönetim yatacak yeriniz yok. Şunu anlamayacak kadar kıt bunlar. Bir transfer ne kadar erken gelirse takıma uyumu o kadar kısa olur. Kıçımızı yırtıyoruz ama nafile. Şimdi alınan oyuncu ifb maçına nasıl yetişsin. Okan sen de bu yönetim kadar suçlusun.
Yav 3 aydır dizinden sakat kamp bile yapmamış her önüne gelene önerilmiş herifi çalım diye yutturmaya devam etsinle bu kafayla.
Premier ligin yılanından ağzımız yandı bizim tam iyileşmesi rahabilitasyonu derken +2 için alınmayı hak eden bir herif için çokta şaapmamak lazım.

Daha net ve sağlam adam gelmeli.
Hala 1 halkımız var ve nokta atışı bir oyuncu almak zorundayız. Güzel bir fırsat çıkar orta sahaya da bir herif bulunur o zaman yusufu falan bir yere kaktırma işlemi yapmak gerekiyor.

Ulan kapadıysak transferi söyleyinde boşuna beklemeyelim 5 gün beceriksiz herifler
Son gün maaşlı muhabirleri onu alıyoruz bunu alıyoruz diye yayın açar. Bunlar da avrupayı bi gezer gelirler. Sonra teklif yapmış gibi birkaç kolpa haber.(alakası yok tabi) sonra bizim kadromuz yeterli. Kapanış 🫠

Mourinho'nun kafasında da 3'lü formasyon vardı tahminim alttaki kadroya dönerler ama stoper rotasyonları halen dar yetersiz kalabilir.

Livakovic
Djiku - Çağlar - Oosterwolde
Osayi - Fred - Amrabat - Kostic
Tadic - El Nesyri - Maximin​

Kostic bize lazımdı 3-5-2 sol tarafıydı adam f5 aldı onlara gram lazım olmayan adam bakalım o kadar kanatla ne yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt