Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.684
- 990
- 1.523
korkmak gs yakismazBittik, derbide üzülecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkmak gs yakismazBittik, derbide üzülecez
Orası doğru ama bunların zerre ihtiyacı yok admirim, ne kadar süre verirler muamma. Yukarıda yazdığın gibi tamamen çalım işi, amaç taraftarlarının Osimhen tepkisini azaltmak.İyi oynarsa burada cok soveriz gibi. 3-5-2 için uygun oyuncuydu.
Derbiyi izlemeyelim. İzlemeyen ömrüne +1sene katarBittik, derbide üzülecez
yıllık kaç bayılmışlar bak o da önemli en son 4m filan deniyordu bizim için. fb aldığına göre onlarda vermiştir heralde o kadar.Abi gayet iyi transfer ya
Avrupa dönüşü ligde kostic’i atacaklar işte sahaya
Biz kimi koyacagiz bay yerine mesela
Abi gayet iyi transfer ya
Avrupa dönüşü ligde kostic’i atacaklar işte sahaya
Biz kimi koyacagiz bay yerine mesela
Yav 3 aydır dizinden sakat kamp bile yapmamış her önüne gelene önerilmiş herifi çalım diye yutturmaya devam etsinle bu kafayla.X e girilmiyor yine çalım attık da oydu buydu. Ulan yönetim yatacak yeriniz yok. Şunu anlamayacak kadar kıt bunlar. Bir transfer ne kadar erken gelirse takıma uyumu o kadar kısa olur. Kıçımızı yırtıyoruz ama nafile. Şimdi alınan oyuncu ifb maçına nasıl yetişsin. Okan sen de bu yönetim kadar suçlusun.
Son gün maaşlı muhabirleri onu alıyoruz bunu alıyoruz diye yayın açar. Bunlar da avrupayı bi gezer gelirler. Sonra teklif yapmış gibi birkaç kolpa haber.(alakası yok tabi) sonra bizim kadromuz yeterli. KapanışUlan kapadıysak transferi söyleyinde boşuna beklemeyelim 5 gün beceriksiz herifler
1 aydır diyoruz fb derbide atacak bizeBittik, derbide üzülecez
Arsenalin çok maçını izledim jorginho o takımda en gereksizi bence. Çöp oğlu ÇöpJorginho falan deniyor. Sara nın olduğu yerde şaka mı. Umarım doğru değildir.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi