- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Adımı Dina Ahmet Ebimbe olarak degiştirir misiniz??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birebir aynı fikirdeyim jakobs da atletizm eksikliğine fayda sağlayacak alabilirlerse sonunda bizde neyin eksik olduğunu anlamışlar diyeceğimEbimbe ve zalewski takimimizda eksik olan atletikliğe can katarlar
"Rabiot " deseydin renktaşım bu kadar uzun yazmazdın.Açıkçası ben Regista'dan çok tempo yapacak bir orta saha düşüncesindeyim. Lemina'yı (ama mümkünse sol ayaklı kopyasını) tercih ederim o açıdan. Yani biraz daha geniş alanda oynama, gerçek manada box to box'luk yapabilme, sol içte oynayacaksa mesela hem kanat bekinin arkasını savunmaya yardım etme, hem merkezdeki görevlerini aksatmama, hem de hücumda ekstra bir üretken/sürpriz ayak alternatifi olabilme. Yani ekstra dediğim arada bir o katkıyı sağlama, az biraz kısa mesafe dribling, şut falan atabilme, oyunu oraya yıktığımız zaman rakip cezahasına düzenli değil ama arada bir girebilme... 3-5-2'mizde Sara'nın üstüne yıkılmış gibi duran orta saha hücum yükünü bir tık hafifletme gibi... Ama dediğim gibi bunları yaparken orta saha pres, tempo, top kazanma, boşluklara yetişip geniş alanları savunabilme özelliklerinden ödün vermeden...
bana kalırsa Okan en azından icardi dönene kadar barışı osimhene yakın oynatıcakekimbede sag ortasaha
3lüye geciyoz ohh
barış alper nerde oynucak?
Zalewski ortasaha da oynar mı
"Rabiot " deseydin renktaşım bu kadar uzun yazmazdın.![]()
Baris degilde Mertens napolide oynadigi rol cuk oturur savunma katkisida verirbana kalırsa Okan en azından icardi dönene kadar barışı osimhene yakın oynatıcak
Dina ahmet ebimbe JrAdımı Dina Ahmet Ebimbe olarak degiştirir misiniz??
2 yabncı kontenjanımız var mı ki Zalewski + Ebimbe moduna girilmiş
"Rabiot " deseydin renktaşım bu kadar uzun yazmazdın.![]()
Yusuf gider2 yabncı kontenjanımız var mı ki Zalewski + Ebimbe moduna girilmiş