Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca bu oyuncularla show yapar
sara
emibmbo
zeleksi
osimhen
way be

Açıkçası ben Regista'dan çok tempo yapacak bir orta saha düşüncesindeyim. Lemina'yı (ama mümkünse sol ayaklı kopyasını) tercih ederim o açıdan. Yani biraz daha geniş alanda oynama, gerçek manada box to box'luk yapabilme, sol içte oynayacaksa mesela hem kanat bekinin arkasını savunmaya yardım etme, hem merkezdeki görevlerini aksatmama, hem de hücumda ekstra bir üretken/sürpriz ayak alternatifi olabilme. Yani ekstra dediğim arada bir o katkıyı sağlama, az biraz kısa mesafe dribling, şut falan atabilme, oyunu oraya yıktığımız zaman rakip cezahasına düzenli değil ama arada bir girebilme... 3-5-2'mizde Sara'nın üstüne yıkılmış gibi duran orta saha hücum yükünü bir tık hafifletme gibi... Ama dediğim gibi bunları yaparken orta saha pres, tempo, top kazanma, boşluklara yetişip geniş alanları savunabilme özelliklerinden ödün vermeden...
"Rabiot " deseydin renktaşım bu kadar uzun yazmazdın. 😁

Jalewskinin kisa mesafede hizlanmasi cok iyi
Beki karsisina alip bir salllandi hop hirvat 20 numara yaya kaldi bu tip adamlar hep etkilidir severim hemen yarin gelip baslasin baski altinda da top kaybetmiyor ordan gelip oyunj bile kurar sana first touch muazzam

2 yabncı kontenjanımız var mı ki Zalewski + Ebimbe moduna girilmiş

"Rabiot " deseydin renktaşım bu kadar uzun yazmazdın. 😁

Ayrıca Rabiot'un sanki bu kafadan sonra tempo anlamında çok ciddi düşüş yaşaması olası gibi. Top oynamaya niyet bu derece olmayan adam yazı da yatarak geçirmiştir muhtemelen... Hevesim kaçtı Rabiot konusunda, ama tabi bildiğimiz iyi halini isterdim. Alternatifini bulmak lazım...

Ebimbe Sampaoli 3’lüsü oynatır

Leş gibi diziliş btw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt