Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.764
- 2.333
- 1.913
He öyle baya baya benziyorTip olarak yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He öyle baya baya benziyorTip olarak yav
Atletik koşan basan mücadeleci bir adamsa gelsin, bıktık bitmiş adamlardan.PSG'de bir ara o kadar çok iyi oyuncu vardı ki hepsini bir yerlere göndermişler. Takım arkadaşı Ekitike de çok iyi herif. O da eski PSG'li.
Tam alacakken Rabiot haber yollar, üçünü de alamazlarİkisini de alamazlar.

Zalewski bonservisiyle olur ancak. Haluk'un söylediği Ebimbe kiralık+ satın alma opsiyonu ile olabilir.Zalewski için ertan kiralık diyor, burhan bonservis dedi
gol ile asisti de başkası yapsın kardeşZalewski’yi herkes övmüs de herif ömrü hayatinda 2 gol 5 asistle oynamis toplam 110’a yakin macta
Normal mi
Psgde oynuyorduEbimbenin videolara baktım
bu herif sag bek sag kanat oynuyor ortada oynamıyor
bide her topu kaan ayhan gibi dikiyor
PSG'den düşen herkesi alırım ben ya. Herkes topluyor oradakileri ucuza. Sonra performans alıp satıyorlar. Frankfurt da 2 tane düşürmüş.Atletik koşan basan mücadeleci bir adamsa gelsin, bıktık bitmiş adamlardan.
Adam 2 ay önce Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'nın ilk 11'in de oynadı. Futbolu unutacak hâli yok ama Avrupa'da olması lazımdı. Bizim kadro o kadar dar ki lig+Avrupa kaldıramayız, alternatifsiz kadro nedeniyle bu maliyetlere ligde bile hayır diyemiyorum.Ayrıca Rabiot'un sanki bu kafadan sonra tempo anlamında çok ciddi düşüş yaşaması olası gibi. Top oynamaya niyet bu derece olmayan adam yazı da yatarak geçirmiştir muhtemelen... Hevesim kaçtı Rabiot konusunda, ama tabi bildiğimiz iyi halini isterdim. Alternatifini bulmak lazım...
Bu arkadaşın mevcut durumu formsuzluk ile, formasyon ile vs açıklanamaz. İster 3'lü oyna, istersen 7'li filan... Mevcut durumuyla Konyaspor'da bile yedek bırakırlar. Öyle 3-4 maçlık bir şey de değil, 6 aydan fazla bir süre geçti. 65 küsür yaşındaki babamla 20 metre sprint yarışı atsalar -60 kg kendisi- babam kazanır bu arada, o yüzden ben daha iyi oynarım diyenler çok abartı bir şey dememiş bana göre.Hmm Apo eğer üçlüde oynarsa sizi utandıracak gibi geliyor bana ama bakalım. Bir sakatlık, üstüne bir sezon başı formsuzluğu ile adamı hayatında hiç o mevkide oynamamış adamdan bin kat aşağıda görüyorsunuz. Nerdeyse ben daha iyi oynarım diyeceksiniz (ki diyenler ille vardır) sanki bu adam birkaç ayda 10 yıl yaşlandı, ya da uzaylılar yeteneklerini çaldı. Sonuçta eğer sakatlığı kalıcı hasar bırakmadıysa (ki sanmıyorum) kilo fazlası varsa verebilir, kalınlaştıysa incelebilir, konsantrasyon sorunu varsa giderebilir, hayatında sorunlar varsa çözebilir, takım içi sorunlar yaşıyorsa giderilebilir bu adam... Özellikle üçlüde savunması gereken alan bir tık azalınca 6 ay önceki gibi oynamaması için de hiçbir sebep yok...
Kerem oynaması mümkün değil 3-4-3'ün sol forveti olabilir ama 3-5-2'nin kanat beki imkansız gibi.3-5-2’nin solunda Kerem oynasa 7 sülalesi ile tribünler akraba olur.
Bence apokerim çok büyük çok istisna sorunlar yaşıyor